(VIDEO) LAŽNA UZBUNA U BRISELU: Snajperisti okružili zgradu u potrazi za naoružanim muškarcima, nije pronađeno ništa sumnjivo
Foto: Twitter

NEMA OPASNOSTI

(VIDEO) LAŽNA UZBUNA U BRISELU: Snajperisti okružili zgradu u potrazi za naoružanim muškarcima, nije pronađeno ništa sumnjivo

Planeta -

Briselska policija je blokirala je jednu zgradu u opštini Forest (Vorst) u kojoj su se navodno nalazila dva naoružana muškarca, međutim, nije pronađeno ništa sumnjivo.

"Temeljno su pretresene sve zgrade u kojima je navedeno da je možda počinjen zločin i gde nam je rečeno da su naoružani ljudi", navelo je tužilaštvo i dodalo da ništa nije sumnjivo pronađeno i da je operacija završena.

Čitava drama odvijala se u ulici Žan-Baptist Vanpe.

Predsednik opštine Forest, Mark-Žan Gisels je, takođe, potvrdio je ranije danas da je u toku policijska akcija zbog sumnje da se u toj oblasti nalazi naoružani muškarac ili više njih.

Tužilaštvo je dodalo da je jedan muškarac poljskog porekla dao konfuznu izjavu da mu je prećeno smrću i da se u jednoj briselskoj četvrti nalaze naoružani muškarci.

Incident se dogodio u blizini jedne osnovne škole koju pohađa oko 350 đaka. Deca su, predostrožnosti radi, zadržana u školi i nije im dozvoljeno da izlaze.

Takođe, okolnim meštanima je rečeno da ostanu u svojim domovima dok ne prođe opasnost.

Kurir.rs

Foto: Twitter

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: Evo kako je otkriven identitet čoveka koji je bacio bombu na ambasadu SAD u Podgorici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track