(FOTO) KIM NA OLIMPIJADU POSLAO SESTRU, TRAMP ĆERKU: Ivanu Tramp sačekao crveni tepih, a svi se pitaju koju poruku nosi od predsednika SAD
Foto: AP

IDE NA ZATVARANJE ZOI

(FOTO) KIM NA OLIMPIJADU POSLAO SESTRU, TRAMP ĆERKU: Ivanu Tramp sačekao crveni tepih, a svi se pitaju koju poruku nosi od predsednika SAD

Planeta -

Ćerka američkog predsednika Ivanka Tramp doputovala je danas u Južnu Koreju gde će prisustvovati ceremoniji zatvaranja Zimskih olimpijskih igara u Pjongčangu u nedelju, a mediji spekulišu da možda nosi poruku Donalda Trampa o Severnoj Koreji.

Njen dolazak na aerodrom praćen je uživo na televiziji, a Južna Koreja je postavila crveni tepih za njenu prvu posetu od dolaska Trampa na čelo SAD.

foto: EPA

Južnokorejski mediji prenose da će Trampova ćerka imati "specijalni tretman" u toj zemlji, a sa predsednikom Mun Džae-inom će večerati u njegovoj rezidenciji, u Plavoj kući u Seulu.

foto: EPA

Svečanom zatvaranju Olimpijade prisustvovaće i delegacija Severne Koreje, ali južnokorejska vlada navodi da nije verovatno da će se Ivanka Tramp sastati sa severnokorejskim zvaničnicima ili sa onima koji su prebegli iz Severne Koreje.

U Južnoj Koreji se nadaju da bi ona mogla da prenese poruku predsednika Trampa o eventualnom dijalogu SAD sa Severnom Korejom.

Kurir.rs/Tanjug Foto: AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Za nju ne postoji izraz modna greška: Najlepša izdanja Melanije Tramp zbog kojih je sve ostalo bilo nevažno (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track