(VIDEO) OBRAČUN U STILU HOLIVUDSKIH FILMOVA: Naoružana banda upala na žurku bogataša, ali nisu računali da će ih on dobro isprašiti
Foto: Youtube/Printscreen

KAO U UMRI MUŠKI

(VIDEO) OBRAČUN U STILU HOLIVUDSKIH FILMOVA: Naoružana banda upala na žurku bogataša, ali nisu računali da će ih on dobro isprašiti

Planeta -

Naoružana banda upala je na imannje jednog bogataša u Najrobiju, u nameri da opljačkaju njegove goste jer je te večeri pravio zabavu.

Nepoznati muškarac sam se obračunao sa bandom, a pojedini mediji ceo incident porede sa holivudskim serijalom "Umri muški".

Sedmočlana naoružana grupa uletela je na privatan posed i pokušala da opljačka goste, ali nisu računali da će ih domaćin dočekati i više nego spreman. U razmeni vatre ubio je jednog od napadača.

Bezbednosne kamere snimile su ceo incident. Kada je video svoje prijatelje koje su napali pljačkaši, vlasnik imanja im je priskočio u pomoć.

Jedan od napadača bio je naoružan automatskom puškom "AK-47", a ispalio je tri hica dok se banda probijala kroz kapiju. Maskirani napadači zatim su počeli da jure vlasnika, koji se sakrio u kući.

Drugi napadač u tamnoj kamuflažnoj odeći, uperio je pušku u automobil u kojem su bili preplašeni gosti. Za nekoliko trenutaka, domaćin čije ime nije objavljeno, uzeo je poluautomatsko oružje za koje ima dozvolu, i krenuo da se obračunava sa razbojnicima.

Iako je bio brojno nadjačan ispalio je sedam metaka, ubio jednog od napadača i teško ranio još dvojicu, dok su ostali počeli da beže.

Kurir.rs/Mirror Foto: Youtube/Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) HEROJ ULICE! Ekspresno zastavljanje lopova koji je opljačkao dečaka!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja