AMER LJUT NA PUTINA: Ima da dođe u moju javnu kuću i vidi da su naše prostitutke bolje od ruskih!
Foto: Facebook (nalog Munlajt Bani Ranč)

Tvrdi da su njegove bolje

AMER LJUT NA PUTINA: Ima da dođe u moju javnu kuću i vidi da su naše prostitutke bolje od ruskih!

Planeta -

Denis Hof, vlasnik ranča/javne kuće "Munlajt bani" u Nevadi, zamerio je predsedniku Rusije Vladimiru Putinu što je navodno rekao da su ruske prostitutke najbolje na svetu kad je odgovarao na tvrdnje da je predsednik SAD Donald Tramp uživao u njihovom društvu prilikom jednog boravka u Moskvi.

Hof traži da Putin dođe u SAD i da se uveri da to nije tačno.

"Upoređivanje naših devojaka sa Ruskinjama je smešno. One su kao medicinske sestre koje leče jedan po jedan penis", ogorčen je Hof. On je uveren da predsednik Rusije mora da doživi neko posebno iskustvo kao što je, na primer, "dvosatno vezivanje sa intenzivnom disciplinom“ kako bi zaista uvideo koliko su Amerikanke talentovane.

Vlasnik ranča apeluje i na Putina, i na Trampa da uvide značaj legalizacije prostitucije. Inače, njegove... radnice su se svojevremeno solidarisale sa Hilari Klinton i podržale njenu kandidaturu, o čemu je Portal Kurir pisao.

“Tramp dobro zna gde je naš ranč, pa zato mora da bude svestan da legalizacija prostitucije smanjuje kriminal, radi na prevenciji bolesti i obogađuje budžet“, kaže Hof.

Evo Putinove izjave koja je naljutila Hofa.

(B92)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track