BIZARNA INDUSTRIJA SEKSA U AUSTRIJI: Lutku vole više od žena, a Fani im je omiljena!
Foto: Denise Auer

LUDILO

BIZARNA INDUSTRIJA SEKSA U AUSTRIJI: Lutku vole više od žena, a Fani im je omiljena!

Austrija -

Silikonska Fani, s kojom seks košta 80 evra, u bečkom bordelu popularnija nego prave prostitutke, a njeni termini su rasprodati danima unapred

BEČ - Industrija seksa u Austriji cveta, zbog čega je vlasnik jednog bordela u Beču rešio da pazari drugu lutku za seks, jer su one postale traženije od pravih žena.

Peter Laskaris, vlasnik bordela "Kontakthof“, kaže da je lutka Fani, kupljena u julu, postala toliko velika zvezda da je rasprodata danima unapred.

Velike obline

Sat vremena sa ovom plavokosom lutkom velikih oblina košta čak 80 evra. Fani je visoka 154 centimetra i teška je 40 kilograma. Ona je omiljena među mušterijama, mada ima i nezadovoljnih, koji iskustvo s njom opisuju kao "seks s lešom“.

Opasan trend

Peter Laskaris vodi dva bordela u Beču i kao svaki pravi biznismen rešio je da odgovori zahtevima mušterija.

- Lutke koje izgledaju što verodostojnije u Japanu koštaju oko 7.000 evra. Očigledno su one moderan seks-fetiš među klijentima i moramo da pratimo taj trend - rekao je Laskaris.

Austrijski mediji prenose da je sve više bordela spremno da klijentima ponudi lutke za seks.

- Prvi i najvažniji razlog što muškarci radije imaju seks s lutkom jeste taj što muškarci s njom mogu da rade sve što požele. Drugo, svaka namera ili svrha su isključeni, a to može da bude značajan faktor kod prostitutki. Ipak, ovaj trend da su lutke popularnije je vrlo autističan - rekla je Gerti Senger, austrijski psiholog i potpredsednik Društva za seksualna istraživanja u Austriji.

Kurir / E.K.

Foto: Denise Auer

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ZAPROSIO JE DEVOJKU NA IVICI PROVALIJE: Najlepši trenutak u životu prekinula im je KATASTROFA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track