U BEČU UHAPŠEN UBICA HRVATSKE BOGATAŠICE: Ćerka (45) na smrt premlatila majku (68)!
Foto: printscreen svakodnevno.me

bila u bekstvu

U BEČU UHAPŠEN UBICA HRVATSKE BOGATAŠICE: Ćerka (45) na smrt premlatila majku (68)!

Austrija -

BEČ - U Beču je uhapšena Silvija Skender (45) zbog sumnje da je ubila majku Blašku Skender (68) u Pakracu pre mesec i po dana.

Ona je bila nedostupna policiji, a prošle nedlje je uhapšena u Beču po evropskoj poternici. Posle završetka istrage i veštačenja tragova krvi iz kuće sve sumnje su pale na ćerku zbog čega je protiv nje podneta krivična prijava za ubistvo.

Blaška Skender ubijena je u noći sa 10. na 11. septembar. Sin koji živi u inostranstvu pokušavao je da dobije majku na imanju u Pakracu. Kako nije uspo pozvao je policiju. Policija i vatrogasci su provalili u jednu od dve kuće na imanju. Nisu našli ženu, ali su našli ključ od druge kuće. U dnevnoj sobi manje kuće pronašli su telo mrtve žene.

Kako se nezvanično saznaje ženi je slomljena lobanja, a povređena joj je i šaka. Tupi predmet kojim je premlaćena do smrti policija još nije pronašla.

Blaška Skender, bila je u braku sa Zvonkom Skenderom koji je bio od nje stariji 28 godina. On je 2001. godine umro u Nemačkoj, a Blaška mu je navodno bila druga ili treća supruga. Imali su troje dece, dve ćerke i sina koji su rođeni u Nemačkoj. Silvija i njen brat žive u Nemačkoj, dok druga ćerka živi u Engleskoj.

Prema svedočenju meštana, osumnjičena ćerkaU BEČU UHAPŠE je često dolazila u Pakrac. Navodno su je videli i kobnog vikenda kako vozi kroz ulicu prema imanju.

Kurir.rs/24sat.hr

Foto printscreen svakodnevno.me

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Evo koliko će robijati glumica koja je ubila majku i babu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track