JEZIVI DETALJI SMRTI MLADE BOSANKE U SIRIJI: Pokušala je da pobegne, a onda su je džihadisti uhvatili i nije joj bilo spasa!
Foto: Printscreen Oe24.at

strašna sudbina tinejdžerke iz austrije

JEZIVI DETALJI SMRTI MLADE BOSANKE U SIRIJI: Pokušala je da pobegne, a onda su je džihadisti uhvatili i nije joj bilo spasa!

Austrija -

Samra Kešinović (17), austrijska državljanka poreklom iz Bosne i Hercegovine, silovana je i tretirana kao seksualna robinja pre nego što je pretučena na smrt.

Navodno dobro obavešteni insajder na kog se poziva austrijski “oe24” tvrdi da je Samra pretučena jer je pokušala da pobegne. Samra Kešinović i Sabina Selimović (15), tinejdžerke iz Beča, obe poreklom iz BiH, pobegle su zajedno 10. aprila 2014. godine iz svojih domova i pridružile se u Siriji Islamskoj borcima Islamske države.

"Ne tražite nas, slavimo Alaha i za njega čemo umreti", napisala je Samra jednom prilikom preko društvenih mreža.

One su stigle do Rake, a informacije o njima su nakon toga bile prilično kontroverzne i često su se pokazale nepouzdanim. Najnoviju prenosi jedan medij iz Austrije na svojoj naslovnoj stranici.

Nedavno je navodno dobro obavešten insajder na kog se poziva austrijski “oe24” potvrdio da je Samra nasmrt pretučena prilikom pokušaja bega.

Navodno se u Siriji udala, i dobila dete.

“Samra i Sabina su živele sa drugim ženama u kući. U jednom trenutku Samra je nestala. Navodno je pokušala da pobegne zbog čega je brutalno kažnjena i tučena do smrti”.

Međutim, zvanični državni izvori nisu potvrdili ovu informaciju. Dejli mejl, je pisao da je Samra Kešinović, neposredno pre smrti korišćena kao seksualna robinja boraca Islamske države.

Kurir.rs/oe24.at

Foto printscreen oe24.at

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track