UBISTVO BEBE OTKRILO MRAČNU TAJNU: Majka ubila osmomesečnog sinčića, ali je policija uhapsila svekra, a evo zašto!
Foto: Printscreen Heute.at/ Laumat.at

nova porodična tragedija u beču

UBISTVO BEBE OTKRILO MRAČNU TAJNU: Majka ubila osmomesečnog sinčića, ali je policija uhapsila svekra, a evo zašto!

Austrija -

BEČ - U Beču se dogodila još jedna užasna porodična tragedija. Majka (37) je ubila svog osmomesečnog sina Teodora, a sebi prerezala vene.

Međutim ovaj zločin koje se dogodio 3. januara u bečkoj bolnici "Donaušpital" otkrio je mračnu tajnu i užasnu pozadinu ubistva i pokušaja samoubistva. U javnost su dospeli novi detalji ove jezive porodične drame.

Kako su austrijski mediji objavili u ponedeljak je uhapšen ženin svekar, zbog sumnje da je seksualno zlostavljao svoju četvorogodišnju unuku. Naime sve se otkrilo kada je žena sa svoje dvoje dece primljena u bečku bolnicu i smeštena u sobu na odeljenju za Majke i dete jer se mali Teodor loše osećao.

foto: printscreen krone.at/Florian Hitz

Posle pregleda lekari su posumnjali da i sa devojčicom nešto nije u redu, a ubrzo su posle razgovora posumnjali da je seksualno zlostavljanja. Odmah je pozvana i policija, i tada je otkrivena stravična istina da je deda silovao svoju unučicu.

Ovaj penzionisani viši službenik u ministarstvu seksualno se iživljavao nad detetom tokom božićnih praznika. Kada je saznala šta se desilo ovoj tridesetsedmogodišnjoj stjuardesi svet se srušio.

Ona je očigledno u trenutku nervnog rastrojstva u bolničkoj sobi ugušila jastukom sina i pobegla. Međutim pronašla je jedna medicinska sestra sa presečenim venama. Ona je spasena i smeštena na psihijatriju.

Kurir.rs/Heute.at

Foto printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja