BANDA SILOVALA DEVOJČICU: Iživljavali se na devici od 13 godina i osuđeni na 143 godine
Foto: Printscreen Twitter

Strašan zločin

BANDA SILOVALA DEVOJČICU: Iživljavali se na devici od 13 godina i osuđeni na 143 godine

Planeta -
Izopačeni banda azijskih muškaraca koja je silovala i zlostavljala devojčicu od 13 godina osuđena je na ukupno 143 godina.

Tinejdžerka je bila devica kad je bila seksualno eksploatisana radi muškog "sebičnog, seksualnog zadovoljstva" nakon što je bila "negovana" od strane tinejdžera kolovođe za koga se veruje da je bio njen momak.Devojku je prvi put silovao Ahmed Al-Čoudhuri kada je imala samo 12 godina.

Ona je rekla poroti da je on imao 15 i naljutio se kada je pokušala da odbije seks nazivajući je pogrdnim imenima pre nego što je napao.

Ali pošto je dobio policijsku kauciju nakon što je uhapšen zbog dilovanja droge, Čoudhuri je uspeo da pobegne iz Velike Britanije 2013. godine i verovatno se krije u Bangladešu.

Policija Južnog Jokšira tvrdi da su odlučni da dovedu 20-godišnjeg begunca nazad pred lice pravde bez obzira što nije bilo prethodnih izručenja iz zemalja Južne Azije.

Jedanaest njegovih saučesnika su juče privedeni u Kraljevski sud Bredforda nakon što su optuženi za silovanje devojke kada je imala samo 13 i 14 godina.

Dvanaesti čovek je osuđen za seksualne aktivnosti sa istom devojkom, a on joj je ostavio post-traumatski stres.

Sudije su čule tinejdžerka silovana od strane muškaraca u susretima koje je organizovao Čoudhuri više od 13 meseci, a između 2011. i 2012. godine.

Jednom je devojčicu silovalo petorica mladića i to u jednom podzemnom parkingu gde su njeno ime napisali u grafitu.

Sudija Rodžer Tomas je izjavio da je "žrtva jasno zahtevala sažaljenje i razumevanje, ali je njihov pogled na nju bio bezdušan i ponižavajući".

"Videli su je kao patetičnu figuru bez vrednosti i koja nije služila ničemu sem da bude koji bi mogli seksualno da zloupotrebe i odbace. Nisu pokazali trunku pristojnosti ili čovečanstva, naročito kod ranjivog deteta kojem je bilo potrebno razumevanje i nega", rekao je sudija.

(express.co.uk)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track