BILA JE VEZANA LANCIMA KAO PAS: Policajci u kontejneru pronašli devojku, njena priča ih je šokirala
Foto: Printscreen YT

Nestala u avgustu

BILA JE VEZANA LANCIMA KAO PAS: Policajci u kontejneru pronašli devojku, njena priča ih je šokirala

Planeta -

Tridesetogodišnja devojka za kojom policija traga još od početka avgusta pronađena je, vezana lancima, u velikom metalnom kontejneru u mestu Vudruf u Južnoj Karolini, objavila je policija

Kala Braun pronađena je u četvrtak pošto su, navođeni dojavom, policajci čuli lupanje iz unutrašnjosti velikog metalnog kontejnera smeštenog na privatnom posedu u mestu Vudruf u Južnoj Karolini.

"Bila je vezana lancima, kao pas", rekao je šerif okruga Spartanburg Čak Rajt i dodao kako je u prvom iskazu devojka ispričala da je u kontejneru bila zatvorena puna dva meseca, ali kako je hranu i vodu dobijala redovno.

"Zaista se radilo o Božjoj volji što smo pronašli ovu mladu devojku", rekao je Rajt.

Nestala pre dva meseca

Kala Braun nestala je početkom avgusta zajedno sa svojim dečkom, 32-godišnjim Čarlijem Karverom, za kojim policija još uvek traga, a čiji automobil je u četvrtak pronađen nedaleko od kontejnera.

Prema policijskom izveštaju, muškarac u čijem se vlasništvu nalazi posed na kome je devojka bila zatočena je 45-godišnji registrovani seksualni prestupnik, Tod Kolhep koga je policija uhapsila zbog sumnje da je povezan sa slučajem.

Uhapšen vlasnik poseda

Braun je radila za Kolhepa, agenta za nekretnine, a prema rečima njene prijateljice koja je trebalo da joj se pridruži u poslu, ali je odustala zbog povrede, Braun je počela da radi za njega svega nekoliko nedelja pre nestanka.

Dodala je kako je Braun pomagala šefu pri čišćenju nekretnina i pripremanju istih za prodaju.

U toku je velika policijska akcija koja ima za cilj da pretraži čitav posed. Braun koja je u strahu i vidno traumatizovana, odvezena je u bolnicu gde joj je pružena odgovarajuća pomoć.

U izjavi je dodala i kako su najmanje četiri tela zapaljena i skrivena na ovom posedu.

"Nadamo se da nemamo posla sa serijskim ubicom, što je veoma moguće", rekao je Rajt i napomenuo je kako je do sada pronađeno nekoliko vrsta oružja i municije.

(Net.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track