(VIDEO) OTAC PRINCA HARIJA NA SAMRTI: Nekadašnji ljubavnik princeze Dajane bori se za život!
Foto: Profimedia

Tuga

(VIDEO) OTAC PRINCA HARIJA NA SAMRTI: Nekadašnji ljubavnik princeze Dajane bori se za život!

Planeta -

LONDON - Džejms Hjuit (59), bivši ljubavnik princeze Dajane, bori se za život u bolnici nakon što je pretrpeo moždani udar posle teškog infarkta.

Hjuit, koji je bio ugledni armijski oficir, godinama je bio u vezi s princezom Dajanom dok je bila u nesrećnom braku s princem Čarlsom.

Hjuit i princ Hari fizički veoma liče, zbog čega su mediji dugo spekulisali o tome da je zapravo on njegov otac. Sam Hjuit je pre nekoliko nedelja opovrgao navode medija, izjavivši da mu je jako žao 32-godišnjeg princa jer godinama mora da se nosi sa tim spekulacijama:

Na pitanje novinara da li je on Harijev otac, odgovorio je kratko.- Ne, ja nisam biološki otac princa Harija. Mora da su te glasine mnogo teže pale princu Hariju nego meni - rekao je Hjuit.

Princeza Dajana je poginula u saobraćajnoj nesreći u tunelu u Parizu 1997. Pet godina je bila u ljubavnoj vezi s Hjuitom, koji joj je bio učitelj jahanja.

Princeza Dajana je 1995. priznala da su njih dvoje bili zajedno.- Dajana je imala nešto posebno. Ona je neko u koga je bilo tako lako zaljubiti se. Verujem da me većina razume i oprašta mi zbog toga - dodao je Hjuit.

Izvori bliski Bakingemskoj palati negiraju da princ Čarls nije biološki otac princa Harija, navodeći da je on rođen mnogo pre nego što je princeza Dajana stupila u vanbračnu vezu.

Uživala u životuBROJNI LJUBAVNICIPrinceza Dajana je vodila raskalašan ljubavni život. To što je stalno živela pod lupom pažnje javnosti, nije joj smetalo da uživa u ljubavi. Britanski mediji su pre par godina objavili da je ona pored muža princa Čarlsa imala sedam ljubavnika. Ljubav njenog života navodno je bio pakistanski hirurg Hasan Kan, s kojim je dve godine bila u vezi. Princeza je u Lahoru posetila njegovu porodicu. Kan nije mogao da izdrži pritisak, zbog čega je bio primoran da prekine tu vezu.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Novi virus pokorio svet, ne dajte da se i vama to dogodi! 5 saveta kako da se zaštitite od napada WannaCry virusa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track