Prikaži najnovije vesti
Lapo Elkan, Foto: Instagram
Ludo i brzo

BOGATI NASLEDNIK ORGIJAO SA ŽIGOLOM: Kada mu je ponestalo para, lažirao je svoju otmicu

Planeta 5

Jedan od naslednika poznate kompanije “Fijat” uhapšen je zajedno sa mladim žigolom u Njujorku tokom proteklog vikenda, jer je lažirao sopstvenu otmicu.

Lapo Elkan (39), najmlađi unuk čuvenog Đanija Anjelija, “nekrunisanog kralja Italije” nije zadržan u zatvoru, ali će morati da se pojavi pred sudom jer je lagao da je otet.

Elkan, koji voli na Instagramu da se hvali lagodnim životom i luksuzom, otišao je u Njujork u četvrtak i vrlo brzo se sreo sa 29-godišnjim žigolom koga je upoznao preko interneta.

Foto: Instagram Foto: Instagram

Provodili su se uz ogromne količine alkohola, marihuane i kokaina tokom dva dana, a onda im je ponestalo novca. Tada je bogataš smislio plan. Pozvao je svoju porodicu i rekao da ga je neka žena otela i da ga drži protiv njegove volje. Navodna kidnaperka je planirala da ga povredi ukoliko joj ne plate 10.000 dolara otkupa.

Foto: Instagram Foto: Instagram

Elkanova porodica je informisala njujoršku policiju o otmici, a oni su poslali istražitelje na mesto gde je trebalo da se obavi razmena. Čim su se pojavili Elkan i njegov pratilac, pojavili su se i policajci.

Foto: Instagram Foto: Instagram

Elkan je optužen za lažnu prijavu, a njegov pratilac je pušten bez zapisa ikakvog prekršaja.

Ovo nije prvi put da se Elkan našao u centru skandala. Poznat je po korišćenju droge, a 2005. godine nedugo pošto mu je umro deda, Elkan je umalo umro od predoziranja kokainom. Tada je nađen u četvrti u Torinu poznatoj po prostituciji.

(NY Post)

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir