BRITANKA RODILA SVOJE UNUČE: Ali, imala je neverovatno human razlog za to..
Foto: Printscreen Facebook

Dirljiva priča

BRITANKA RODILA SVOJE UNUČE: Ali, imala je neverovatno human razlog za to..

Planeta -

Džuli Brendford (44) je i majka i baka istom detetu pošto je odlučila da bude surogat majka svojoj ćerki Džes kojoj je otkriven rak grlića materice sa samo18. godina.

Majka je odlučila da pomogne svojoj ćerki pošto je sirota devojka je zbog jakih terapija ostala sterilna, a u petak je Džuli rodila savršeno zdravog dečaka.

Ponosna Džes (21), za svoju majku ima samo najlepše reči.

"Ona je najhrabrija i najneverovatnija žena na svetu. Mnogo je volim jer mi je rodila sina. Od malih nogu sam želela da postanem majka, a taj san mi je sada ostvaren. Džek je savršen u svakom smislu", rekla je ona.

Džuli, koja sama ima troje dece, izjavila je kako su joj protekle tri godine bile najgore u životu.

"Ali imala sam sreće da mi je data šansa da ispravim stvari. Gledala sam svoju ćerku u užasnom stanju. Bila je u agoniji, preplašena u tom trenutku bih dala sve samo da se zamenim s njom. Nisam mogla nikako da pomognem i osećala sam se beskorisno. Oduvek sam znala da je Džes želela da postane majka kao ja", rekla je Džuli i potom objasnila zašto je odlučila da rodi dete svoje ćerke.

"Kada je zbog raka ostala bez šanse da rodi svi smo bili slomljenog srca. Odlučila sam da budem surogat majka za Džesino dete i da ponovo preuzmem kontrolu. Proveli smo mnogo vremena po bolnicama i to nam je u jednom trenutku postalo normalno. Presrećna sam što je poslednja poseta bolnici bila zbog porođaja", rekla je Džuli.

Džes se sada dobro oseća, ali moraće redovno da ide na lekarske preglede kako joj se bolest ne bi vratila.

(San)

ODOBRILI JOJ ĆERKINU POSLEDNJU ŽELJU: Sud dozvolio ženi (60) da rodi svoje unuke

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track