BUNGA BUNGA! BERLUSKONIJU SUDE: Ku*vi platio 7 miliona da ćuti o seksu!
Foto: Profimedia, Reuters

OBRT

BUNGA BUNGA! BERLUSKONIJU SUDE: Ku*vi platio 7 miliona da ćuti o seksu!

Planeta -

Protiv bivšeg italijanskog premijera podneta je nova optužnica zbog potplaćivanja svedoka da lažu o njegovim orgijama u Milanu

RIM - Milanski sudija Ticijana Sicilijano podigla je novu optužnicu protiv bivšeg italijanskog premijera Silvija Berluskonija zbog korupcije i varanja pravnog sistema.Ona tvrdi da je kontroverzni političar striptizetama i prostitutkama koje su prisustvovale njegovim bunga-bunga žurkama u vili „Arkore“ kod Milana platio 10 miliona evra da lažu na sudu i ćute o njegovom krivičnim delima.

Kako Sicilijano navodi, do novih dokaza stiglo se dok se ispitivao slučaj prostitucije Karime el Mahrug, Marokanke poznate pod pseudonimom Rubi. Iako je Berluskoniju već suđeno zbog toga što joj je plaćao za seks na zabavama dok je bila maloletna, oslobođen je jer je dokazano da nije znao da ima manje od 18 godina.Fatalna Rubi je svedočila na sudu da nije imala seksualne odnose s Berluskonijem, što je bilo u suprotnosti sa snimcima na kojima je tvrdila da su bili intimni, i to često.

- Ispitivanje dokaza koje su pružili svedoci pokazalo je da je Berluskoni samo Karimi dao sedam miliona evra, što u novcu, što u poklonima, kako bi ćutala o njihovoj aferi. On je tri miliona evra dao drugim svedocima da lažu na sudu. Među njih 34 je 21 devojka koja je bila na bunga-bunga zabavama i protiv svih su podignute optužnice za korupciju - rekla je Sicilijano.Berluskonijevi advokati kažu da pokloni koje je delio ne dokazuju ništa osim njegove velikodušnosti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track