(VIDEO) ČASNA SESTRA ČAČNULA GDE NIJE SMELA: Otkrila je nešto o devici Mariji, sad joj prete smrću!
Foto: Printscreen Youtube

skandal u katoličkoj crkvi

(VIDEO) ČASNA SESTRA ČAČNULA GDE NIJE SMELA: Otkrila je nešto o devici Mariji, sad joj prete smrću!

Planeta -

Časna sestra Lucija Karam dobila je brojne pretnje smrću jer je javno izjavila kako je Marija spavala s Josipom, i da nije bila devica.

Sestra Lucija ima više od 183.000 sledbenika na Tviteru. pojavila se u nedelju na španskoj televiziji i govorila o seksu i veri."Mislim da je Marija bila zaljubljena u Josipa, i da su bili normalan par. Voditi ljubav je normalna stvar", rekla je na televiziji.

Teško je poverovati, i još teže to upiti. Završili smo s pravilima koje smo izmislili a da se nismo nismo probili do prave poruke.Karam tvrdi kako je seksualnost dar od Boga, osnovni deo svake osobe, i način samoizražavanja.

"Mislim da već dugo Crkva ima loš stav prema tome, i malo je to gurnula pod tepih" rekla je ona.Posle dobijanja brojnih pretnji i kritika, sestra Lucija obratila se javnosti saopštenjem:

"Kada su me pitali za devicu Mariju, rekla sam da je po mom mišljenju Marija je volela Josipa. Htela sam da kažem da me ne bi šokiralo da su imali odnos poput svakog normalnog para.

Ovo je mnoge šokiralo. Ali mislim da su moja vernost Crkvi i evanđelju i Isusovom planu jasni, kao što je jasno i da seks nije niti prljav niti nešto što bi trebalo osuditi, te da su brak i seks blagoslov", napisala je Karamova u saopštenju.

(Gardian)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track