ČEKIĆEM UBIO BAKU I BRATA, ODSEKAO IM GLAVE  I OTIŠAO DA SPAVA: Slovenački monstrum krivi višu silu
Foto: Profimedia

Nezapamćena tragedija

ČEKIĆEM UBIO BAKU I BRATA, ODSEKAO IM GLAVE I OTIŠAO DA SPAVA: Slovenački monstrum krivi višu silu

Planeta -

Marko Abram (35) doživeo je u noći na ponedeljak potpuni psihički slom. Prema prvim informacijama, uzeo je čekić i brutalno ubio svoju baku Maricu (80) i brata Marija (31) u malom slovenskom selu Lukovec. Oboje su spavali svaki u svojoj sobi.

Kako saznajemo, porodica je imala problema, otac je umro, a majka ih je davno napustila i odselila se. Nakon što ih je hladnokrvno ubio, Marko je otišao da spava. U ponedjeljak ujutro se probudio, spremio doručak i jeo.

Ponašao se kao da se ništa nije dogodilo. Nakon što se najeo, ubica je otišao po “alat”. Uzeo je nož, sekiru i ručnu testeru. Odsekao je glave i baki i bratu. Uzeo je obe glave i stavio ih u peć od centralnog grejanja i spalio ih je.

Nezvanično se saznaje da je glava izgorela toliko da su ostale samo kosti. Rastrojeni muškarac potom je počeo da posprema kuću u kojoj su živeli pa je pozvao policiju i rekao šta je učinio. Nitko od komšija ništa nije video ni čuo.

U selu je desetak kuća, a porodica Abram je bila prilično imućna. Bili su vlasnici nekoliko kuća u selu. Stravični zločin potresao je selo, ali i celu zemlju. Komšije poznaju porodicu i kažu nam da nisu baš bili složni.

Ispitivanje u koperskoj policiji trajalo je oko šest sati, a tokom poslepodnevnih sati priveden je istražnom sudiji. Detaljna istraga pokazat će koga je prvog ubio.

U svom iskazu ubica je pričao dosta nesuvislo i nepovezano, ali je jasno rekao da ga je neka viša sila naterala da počini ovaj zločin. Spominjao je Hitlera i Bibliju. Policija će istragom utvrditi šta je tačno pomračilo um Slovencu.

(24 Sata)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Vesti 23 03: Evo na koliko godina robije je osuđen muž Marije Ferizović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track