Prikaži najnovije vesti
Obama, foto Rojters Printskrin
Ima se, može se

(VIDEO) OBAMIN RASKALAŠNI ŽIVOT: Uživa u vili u kojoj je noćenje 15.000 evra, ali neće da plati!

Planeta 27

Porodica Obama u petak je stigla u Toskanu privatnim avionom u pratnji 6 borbenih lovaca i čak 13 vozila obezbeđenja!

Takozvana "Obama svetska turneja" stigla je u Toskanu u Italiji gde će 5 dana na raspolaganju imati čitavu luksuznu vilu Borđo Finćieto iz 14. veka, gde se noćenje inače plaća 15.000 evra. Vila je u posedu Obaminog prijatelja, Džona Filipsa, bivšeg američkog ambasadora u Italiji.

Bivši predsednički par je sa aerodroma prevezen oklopljenim ševroletom i 13-članom kolonom vozila obezbeđenj, a mnogi Italijani su čekali na tom putu samo da ih vide.

Ipak, neće morati da brinu za privatnost, jer je vila udaljena nekoliko kilometara od puta i potencijalnih znatiželjnika. Italijanske vlasti zabranile su lov na divlje svinje u ovoj regiji, uobičajen u ovo doba godine, da se bivši američki predsednik ne bi doveo u potencijalnu opasnost. Očekuje se da u Toskani ostanu do 24. maja.

">May 20, 2017

Od kako je napustio Belu kuću u januaru, Obama konstatno putuje sa suprugom, a očekuje se da će posetiti Firencu i Sijenu za vreme odmora.

Odmaraju se na 2,5 hektara poseda u brdima južno od Firence gde imaju prelep pogled na krajolik, ali ono što je u samoj vili je neverovatno.

U zvaničnom sajtu poseda piše da ime sela/vile znači "selo mirođijinih polja" i ima čak 22 spavaće sobe. Najveća od njih, Medići spavaća soba ima divovskih 80 metara kvadratnih, đakuzi i saunu. Dve trpezarije sa mestima za 44 ljudi, posebnu prostoriju za uživanje u vinu, kao i ogroman podrum sa najkvalitetnijim Kjanti klasikom.

Tereni za tenis, košarku, boćanje, spa, saune, bazeni, ergela, fitnes centar i teretana su samo neke od pogodnosti. Posetioce pored toga uslužuje 19 ljudi, među kojima su sobari, kuvari, barmeni...

(Daily Mail)

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir