FOTKA KOJA JE DIRNULA SVET: Policajac teši devojčicu (2) koja je izgubila tatu u saobraćajki
Foto: Printscreen 9news

Stravična nesreća

FOTKA KOJA JE DIRNULA SVET: Policajac teši devojčicu (2) koja je izgubila tatu u saobraćajki

Planeta -
U stravičnoj nesreći život je izgubio muškarac, a njegova supruga i troje dece teže su povređeni dok je četvrto, najmlađe dete pretrpelo lakše povrede

Fotografija Džesike Matrious koja je snimila tragične, ali i dirljive prizore posle jedne teške saobraćajne nesreće koja se ovog četvrtka dogodila u Koloradu, obišla je čitav svet.

U stravičnoj nesreći život je izgubio muškarac, a njegova supruga i troje dece teže su povređeni dok je četvrto, najmlađe dete pretrpelo lakše povrede.

Foto: Printscreen YT
Foto: Printscreen YT

Najmlađu ćerkicu u naručje je posle nesreće uzeo jedan policajac koji joj je pokušao da joj odvuče pažnju od nesreće pokazujući joj nešto u daljini i pevajući joj pesmice.

Reč je o policajcu Niku Straku koji je izjavio da čim je čuo da su u autu bila i deca, u želucu osetio jak grč, a čim je izašao na teren, neko mu je doveo dvogodišnju devojčicu, što ga je posebno pogodilo jer i sam ima dete tih godina.

"I moja su deca takva, treba im dati do znanja da je neko uz njih. Dok sam je držao u naručju, hvatala me je uz ruku u ritmu pesmice koju sam joj pevušio. Sve vreme sam razmišljao da bi to mogla biti moja ćerka. Nisam lekar, ali umem da zagrlim nekoga", govori Nik.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track