(FOTO) HOROR UŽIVO: Otac obesio 11-mesečnu ćerkicu i sebe i sve prenosio preko Fejsbuka
Foto: Printscreen

Monstrum

(FOTO) HOROR UŽIVO: Otac obesio 11-mesečnu ćerkicu i sebe i sve prenosio preko Fejsbuka

Planeta -

Tajlanđanin po imenu Vutisan Vongtalej obesio je 11-mesečnu ćerkicu i sebe i to u prenosu uživo na Fejsbuku. Na tako monstruozan zločin odlučio se iz ljubomore, da bi se osvetio svojoj devojci, majci devojčice.

Tragedija koja se odigrala na Tajlandu zaprepastila je čitav svet, a šok je još više pojačala činjenica da je monstruozan čin preošen uživo na Fejsbuku. Da stvar bude još gora, majka devojčice je prva videla video i smesta pozvala policiju, ali avaj, prekasno.

Vongtalej (20) optužio je partnerku Jiranuh Trirat (21) da ga vara, posvađao se sa njom, a zatim nestao sa njihovom bebom Betom. Popeo se na krov jedne zgrade kada je započeo sa Fejsbuk lajv strimom. Na snimku je jasno moglo da se vidi kako stoji na ivici krova i drži beživotno bebino telo pre nego što će ubiti i sebe.

Majka devojčice je to videla i panično zvala policiju, ali dok je pomoć stigla, bilo je kasno. Policija je saopštila da se ubistvo karakteriše kao "zločin iz ljubomore" i da je Vongtalaj optužio devojku da se viđa sa drugim momcima.

"Posvađali smo se i mnogo sam se uplašila pa sam izašla iz kuće i Betu ostavila sa njim. Kasnije sam se vratila, ali njih nije bilo. Zvala sam ga da dovede bebu kući, ali nisam mogla da ga dobijem. Tada sam videla video-snimak", preneo je neimenovani izvor majčine reči za lokalne medije "Puketh news".

(mirror.co.uk)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track