(FOTO) OVO SU RODITELJI DEČAKA KOJI JE UPAO KOD GORILE: Otac dilovao drogu, majka radi u vrtiću!
Foto: Printscreen FB

Neodgovorni

(FOTO) OVO SU RODITELJI DEČAKA KOJI JE UPAO KOD GORILE: Otac dilovao drogu, majka radi u vrtiću!

Planeta -

Majka Mišel Greg (32) ima četvoro dece sa Deonom Dikersonom (36) a oni su roditelji deteta koje je nedavno upalo u kavez sa gorilom, nakon čega su morali da ubiju majmuna.

Dečakov otac Deon ima podužu kriminalnu prošlost dužu od decenije, koja uključuje pljačku, korišćenje vatrenog oružja, trgovinu drogom, neovlašćeno upadanje na tuđ posed, nekontrolisano ponašanje i kidnapovanje. Godine 2006. osuđen je na godinu dana zbog trgovine drogom.Ipak u brojnim slikama postavljenim na FB Dikerson je izgleda odlučio da preokrene svoj život i postao je otac četvoro dece. Na većini slika koje je okačio, vidi se sa svojom decom a na nekima sa svojom suprugom.

Dikerson je iz Atlante i studirao je Cuiahoga Communiti College, a sada radi na sortiranju industrijske opreme u Sinsinatiju.

Detetova majka Mišel Greg je trenutno administrator u predškolskoj ustanovi Sinsinati.

Ona je bila predmet oštre kritike nakon incidenta kada je osloblje zoološkog vrta moralo da upuca veliku gorilu Harambea nakon što je njeno dete upalo u ograđeni deo kod majmuna.

Na mnogim medijima Dikersona su kritikovali i rekli da treba da i on snosi odgovornost. Portparol policije u Sinsinatiju rekao je da se protiv njih razmatra kazna, dok roditelji dečaka nisu hteli ništa da komentarišu.

(Daily Mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track