(FOTO) UDALA SAM SE ZA PEDOFILA: 7 dana posle venčanja otkrila je gnusnu istinu
Foto: Facebook Printscreen

Kakvih nas sve ima

(FOTO) UDALA SAM SE ZA PEDOFILA: 7 dana posle venčanja otkrila je gnusnu istinu

Planeta -

Džesmin Kalen (24) iz Sarija u Engleskoj, udala se za Džejsona Kalena (31) posle samo nekoliko meseci veze, ali ono što je o njemu otkrila posle medenog meseca zgadilo joj je brak.

Džesmin je primer kako nikad ne možemo da upoznamo nekog u potpunosti, ili bolje - ne venčavajte se posle tri meseca zabavljanja. Posle "srećnog dana", par je otišao na medeni mesec, ali je u međuvremenu mladina baka na Džejsonovom laptopu otkrila dečju pornografiju, pa je odmah obavestila policiju.

Pet godina od venčanja, Džesmin i dalje ne uspeva da dobije razvod od Džejsona koji izbegava postupak. Gospodin Kalen, čije je pravo ime Džejson Hodson od ranije je poznat policiji i uhapšen je dok su još bili na medenom mesecu.

"Činio se tako drag i simpatičan i teško mi je da poverujem da je reč o istoj osobi. Sve vreme od saznanja nadala sam se da je ipak reč o grešci. Razvod braka bi mi značio da krenem napred sa svojim životom, ali on to još uvek izbegava", ispričala je gospođa Kalen.

Tek je kasnije saznala da je Džejson, sakrio svoj dosije i da je bio u zatvoru dve i po godine zbog posedovanja 8,000 slika seksualnog nasilja nad maloletnicima.

"Pedofil sam, šta da radim? Ne mogu to da kontrolišem", izjavio je Hodson policiji posle hapšenja.

(Independant)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track