(FOTO) ŽRTVA SILOVANJA OGORČENA: Manijak je upropastiio, a policija kaže da mu ne može ništa!
Foto: Facebook Printscreen

Izbegavajte ljubav preko žice

(FOTO) ŽRTVA SILOVANJA OGORČENA: Manijak je upropastiio, a policija kaže da mu ne može ništa!

Planeta -

Ket Beri iz Viktorije u Australiji je pre dve nedelje na Fejsbuku objavila fotografije koje prilično upečatljivo prikazuju povrede, za koje ova 31-godišnjakinja tvrdi da su nastale na sastanku sa muškarcem kog je susrela na stranici za upoznavanje "Plenty of Fish".

Prema njenoj priči, neimenovanog muškarca upoznala je 17. oktobra prošle godine, posle par nedelja prethodnog dopisivanja.

"Počelo je dobro, pa smo odlučili da kupimo neka pića i odemo kod mene kući", opisala je Ket i dodala da su posle toga satima razgovarali, a između njih nije bilo ničega u seksualnom smislu. Problem je nastao onda kad je rekla da želi da spava.

"Tad je postao nasilan. Napao me je i silovao", izjavila je ona.

Fotografije koje je objavila prikazuju brojne modrice na njenim grudima, bedrima, rukama i ključnoj kosti. Dodala je da to nisu sve povrede.

"Niko ne zna kakve povrede imam ispod grudi, oko vagine i kakve su unutrašnje rane", napisala je uz fotografije.

Kaže da je otišla u policiju, koja je utvrdila da joj je muškarac dao lažno ime, promenio broj mobilnog telefona i obrisao svoj profil na stranici za upoznavanje.

"Policija nije imala od čega da krene, ali napravili su zapisnik", napisala je.

Kad je saznala da je taj muškarac navodno silovao još dve žene, odlučila je da o svemu progovori na Fejsbuku.

"I dalje ne mogu da saznam njegovo ime. On je i dalje u Kvinslendu, miran i siguran. Ne želim saosećanje, samo želim da pokažem koliko je sj***n naš pravni sistem. Sad kad je sve gotovo, napokon mogu da objavim svoju priču", dodala je ona.

(The Sun)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track