HOROR U RUSIJI: Penzioner ubio komšije, skuvao im glave a delove tela bacio u WC šolju!
Foto: Printscreen YouTube

Jezivo

HOROR U RUSIJI: Penzioner ubio komšije, skuvao im glave a delove tela bacio u WC šolju!

Planeta -

U Sankt Peterburgu je uhapšen penzioner osumnjičen za monstruozno dvostruko ubistvo. Zločin otkrio vodoinstalater, komšiluk u šoku i neverici.

Policija ga tereti da je ubio dvoje komšija a onda delove njihovih tela bacio u wc šolju, javlja RT. Stanari zgrade u delu grada Kalinjinski pozvali su vodoinstalatera zbog zagušenja, a onda je isplivala užasna istina.

Ubica se u utorak posvađao sa komšijama, muškarcem (45) i ženom (35), a u sredu ujutru je upao u njihov stan i ubio ih pucnjima iz vatrenog oružja na koje je prikačio prigušivač kućne izrade.

Osumnjičeni, star 64 godine, zatim je isekao tela ubijenih i "skuvao njihove glave", a zatim, kako bi prikrio dokaze o ubistvu, neke delove tela bacio u wc šolju i povukao vodu.

To je zagušilo kanalizacioni odvod u zgradi, pa je vodoinstalater koji je došao na intervenciju odgušenja pozvao policiju da interveniše, pošto je pronašao delove ljudskih tela.

Policija je pokrenula istragu i penzioner je u četvrtak uhapšen i okrivljen za dvostruko ubistvo.

Penzioner je priznao šta je uradio, rekavši da su ga na monstruozan čin inspirisali filmovi sa mnogo ubistava i krvi, koje je prosto obožavao da gleda.

(Mondo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track