HTELA DA SE OBOGATI Optužila dečka milionera da je tukao, a onda je šokantan snimak izašao u javnost
Foto: Printscreen Yt

Užas

HTELA DA SE OBOGATI Optužila dečka milionera da je tukao, a onda je šokantan snimak izašao u javnost

Planeta -

Milioner Skot Mičel je objavio snimak na kome je prikazano kako njegova bivša verenica udara sebe u glavu i lice, kao odgovor na njene optužbe da ju je on zlostavljao.

Na snimku koji je objavljen se vidi kako njegova bivša verenica Mari Hant (29) udara sama sebe, a video je iskorišćen u napetoj pravnoj borbi ovog para.

Biznismen sa Floride je optužio ženu za krađu nakita u vrednosti od 2,1 miliona dolara, koji je navodno uzela iz njegovog sefa u njeovoj vili posle njihovog raskida prošlog leta.

Hant je tvrdila da je milioner bio nasilan prema njoj i da ju je ostavio u modricama i povredama, pre nego što je otkazao venčanje u avgustu.

Međutim, advokat milionera tvrdi da je ovaj snimak dokaz da je povrede žena sama sebi nanela.

"Nema dokaza da je on nju ikada udarao, a ovaj snimak pokazuje kako se ona udara po licu i glavi, tačno po mestima gde je Skot navodno izudarao!, ispričao je on.

Hant je za jednu televizijsku stanicu izjavila u junu da je mnogo puta želela da odustane od svega i da bi njen bivši verenik to najviše voleo.

Početkom godine Mičel je podneo tužbu protiv nje i njenih roditelja Linde i Majkla Hanta, koji su prema njegovim rečima bili saučesnici u krađi.

(Dejli Mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track