INSAJDERSKI IZVEŠTAJ IZ BELE KUĆE: Evo šta je u novom domu najviše oduševilo Trampa!
Foto: Profimedia

Zadovoljan novim domom

INSAJDERSKI IZVEŠTAJ IZ BELE KUĆE: Evo šta je u novom domu najviše oduševilo Trampa!

Planeta -

Donald Tramp je u predizbornoj kampanji obišao skoro svaki kutak u SAD-u, prošao je hiljade kilometara, ali uglavnom se nigde nije zadržavao više od dan-dva. Objašnjenje je vrlo jednostavno - čovek obožava da spava u svom krevetu.

Novi predsednik sada je punih šest dana proveo na nepoznatom području, u Beloj kući. Ako je suditi po insajderskom izveštaju Njujork Tajmsa, koji se pozabavio Trampovom svakodnevicom u Vašingtonu, zaključak je kako mu uopšte nije loše.

"Šta me najviše oduševilo? Telefoni! To su najbolji telefoni koje sam koristio u životu. Reči samo izlaze iz mene" rekao je Tramp u jednom intervjuu referirajući na činjenicu da ga niko ne prisluškuje ili snima njegove razgovore.

A kako izgleda jedan običan dan u "novom životu" Donalda Trampa? Ustaje iz kreveta nešto pre šest sati i prvo što radi jeste da gleda televiziju. Nakon što pogleda sve jutarnje vesti, odlazi se na doručak u Zapadno krilo i prelista novine, a usput objavi i nešto na tviteru.

Popodneva su rezervisana za potpisivanje novih odluka u Ovalnom kabinetu i sastanke u Zapadnom krilu. Ipak, najviše je opčinjen Ovalnim kabinetom. Ponekad sedi sam u njemu i samo gleda prostoriju i divi joj se."A ponekad zovem porodicu i saradnike. Svi uđu unutra i samo gledaju i dive se" rekao je Tramp.

Iako je u u svom ranijem domu predsednik Amerike imao celu vojsku posluge, sa sobom u Belu kuću nije doveo nikoga. Novinari pišu da nema nikakvih zamerki.

"Ovo je predivna kuća, jako elegantna. Da samo znate kako se osećam kad spavam u istoj sobi u kojoj je nekada spavao Abraham Lincoln" rekao je Tramp i zaključio:

"Naravno je da je sve drugačije, ali ja sam srećan. Ovo je čista elegancija, ovo je istorija!"

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Trenutak koji je promenio SVE: Ovako su se upoznali Melanija i Donald Tramp

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track