IVANA TRAMP PODRŽAVA BIVŠEG MUŽA: Verujte mi, bio bi sjajan predsednik SAD!
Foto: Profoimedia

Stara ljubav zaborava nema

IVANA TRAMP PODRŽAVA BIVŠEG MUŽA: Verujte mi, bio bi sjajan predsednik SAD!

Planeta -

Ivana kaže da prati Donaldovu predsedničku kampanju i da zdušno navija za njegovu pobedu, uverena da bi to bio najbolji izbor za Amerikance.

"Verujte mi - bio bi sjajan predsednik SAD! On bi uvek bio 100 odsto angažovan, vodio bi pregovore, dogovore, baš onako kako to decenijama radi u svojim kompanijama. On može da uradi ono što ne može niko drugi", rekla je Ivana Tramp u intervjuu za Jutarnji list.

Na pitanje da li joj je žao što neće imati priliku da bude prva dama Amerike, ona odgovara da je "neizmerno srećna što ne mora u Belu kuću".

Donald i Ivana bili su 13 godina u braku i imaju troje dece (Foto: Printscreen YouTube)
Donald i Ivana bili su 13 godina u braku i imaju troje dece (Foto: Printscreen YouTube)

"To je nešto predosadno. Uostalom, ja sam prva gospođa Tramp i tu titulu niko nikad ne može da mi uzme. Volim ljude, ali viđam ih kad i koliko ja to želim, tako da je moja kuća u Njujorku mnogo lepša od bilo koje Bele kuće", rekla je ona.

Ivana Tramp rođena je kao Ivana Mari Zelnickova 20. februara 1949. godine u komunističkoj Čehoslovačkoj. Od Trampa se razvela 1992. godine pošto je otkrivena njegova vanbračna veza sa glumicom Marlom Mejps. Brakorazvodna parnica bila je hit u medjima, a završila se tako što joj je Tramp isplatio 25 miliona dolara.

Ipak, ostali su u dobrim odnosima, a Ivana Tramp podržava svog bivšeg muža i u njegovim kontroverznim stavovima o imigrantima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track