IZREŠETAN U KUMANOVU: Komandant Orao ubijen u piceriji
Foto: Profimedia

Rafal iz kalašnjikova

IZREŠETAN U KUMANOVU: Komandant Orao ubijen u piceriji

Planeta -
Nekadašnji lokalni komandant ONA, Redžepi je sa nekolicinom ljudi, sedeo u piceriji, kada je na njega iz kalašnjikova pucala za sada neidentifikovana osoba

KUMANOVO - Jedan od zvaničnika Demokratske unije za integracije, Džemair Redžepi, ili Komandant Orao kako su ga zvali dok je bio borac ONA (makedonskog pandana kosovskoj OVK) ubijen je danas u Kumanovu

U pucnjavi koja je izbila u jednoj lokalnoj piceriji ubijen je Redžepi a ranjeni su bivši pripadnici ONA Šefki Redžepi i Gani Demiri.

To je posledica krvave trke za mesto predsednika DUI u Kumanovu, pišu kosovski mediji, dovodeći ovo ubistvo u vezu sa izborima za mesto lokalnog vođe partije na čijem se čelu nalazi nekadašnji komandant Oslobodilačke nacionalne armije, Ali Ahmeti.

Nekadašnji lokalni komandant ONA, Redžepi je sa nekolicinom ljudi, sedeo u piceriji, kada je na njega iz kalašnjikova pucala za sada neidentifikovana osoba.

Džemair Redžepi je, od rana, umro na putu za skopsku bolnicu, gde se lekari bore za život Šefkija Redžepija, koga je metak pogodio u grudni koš.

Gani Demiri je, navode kosovski mediji, ranjen u ruku i leđa.

(RTS)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track