JEZIVO SVEDOČANSTVO IZ MANČESTERA: Spašavao sam devojčicu bez nogu, žena mi je umrla na rukama!
Foto: Printscreen Tweet/independent

Beskućnik junak

JEZIVO SVEDOČANSTVO IZ MANČESTERA: Spašavao sam devojčicu bez nogu, žena mi je umrla na rukama!

Planeta -

Hrabri beskućnik koji obično prosi ispred Arene u Mančesteru ispričao je kako je spašavao žrtve bombaškog napada i kako mu ej žena umrla na rukama.

Kris Parker (33) rekao je da je bio ispred Arene kada se čuo snažnu eksploziju koja ga je oborila na zemlju. Iako i sam povređen Parker je odmah utrčao u zgradu kako bi pomogao žrtvama. Prvo je izvukao devojčicu koja je osta bez obe noge, a zatim je sve do poslednjeg daha držao na rukama ženu koja je preminula od teških povreda glave i nogu.

"Svi su trčali napolje Čuo sam eksploziju i vidio bljesak, kada sam s esrušio na zemlju. Instinktivno sam potrčao u arenu kako bih pomogao ljudima", rekao je Parker.

"Video sam malu devojčicu... nije imala noge. Zamotao sam ju u jednu majicu sa prodajnog štanda i pitao je gde su joj mama i tata. Rekla je da je tata na poslu, a mama unutra".

Pokušao je da spasi i ženu za koju kaže da je imala oko 60 godina."Umrla mi je na rukama. Nisam prestao da plačem", kaže parker.

"Najšokantnija je činjenica da je ovo bio koncert za decu i tinejdžere. Delovi tela bili su svuda. Ljudi su imali rupe u leđima", nastavio je mučnu priču Kris i dodaje "Ne mogu da zaboravim vrištanje i smrad... ne želim da pričati o tome, ali smrdelo je na spaljeno meso. Još uvek sam u šoku".

(independent)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track