KURIR TV U NJUJORKU: Tramp glasao u pratnji supruge Melanije

Očekujemo dolazak kandidata za predsednika SAD

KURIR TV U NJUJORKU: Tramp glasao u pratnji supruge Melanije

Planeta -

Amerika danas bira novog predsednika, a Kurir TV uključio se uživo iz Njujorka! Reč je o glasačkom mestu na kojem bi trebalo da glasa Donald Tramp! Njegov dolazak očekuje se svakog trenutka!

AMERIČKA IZBORNA NOĆ UŽIVO U STUDIJU KURIR TV! Budite uz nas i ekskluzivne goste od 21 sat!

IZBORNA NOĆ UŽIVO! SAZNAJTE PRVI Izveštači Kurira pratiće glasanje u Americi! Hilari ili Tramp!

Naš izveštač preneo je delić atmosfere iz Njujorka u kojem je, kako je rekao, osvanulo vedro i sunčano izborno jutro.

Foto: Kurir TV
Foto: Kurir TV

Podsetio je i da je Tramp prvi kandidat za predsednika SAD još od šezdesetih godina prošlog veka koji glasa u samom srcu Njujorka, svom rodnom gradu.

Foto: Kurir TV
Foto: Kurir TV

Izveštač Kurira je na kratko popričao i sa glasačima koji čekaju u redu da ispune svoju građansku dužnost, a na pitanje šta očekuje od ovih izbora, jedan Njujorčanin je rekao da očekuje pobedu Hilari.

Foto: Kurir TV
Foto: Kurir TV

Njujorška policija skalnja okupljene novinare jer se svakog trenutka očekuje Trampov dolazak na glasačko mesto.

Dolazak Donalda Trampa se očekuje u 10 sati po istočnoameričkom vremenu. Agenti tajnih službi posao vrlo revnosno obavljaju i čiste put pred njegov dolazak, dok su sve novinarske ekipe svedene na dve grupe.

Jedan od Njujorčana koji čeka red za glasanje, da dovoljno dugo poznaje Trampa i da ne želi takvu Ameriku i nada se pobedi Hilari.

Tramp stigao nešto posle 10 časova po istočnoameričkom vremenu na glasačko mesto u pratnji supruge Melanije. Kandidat demokrata za predsednika SAD Hilari Klinton je glasala u državi Njujork u 8 sati ujutro po istočnoameričkom vremenu.

Kandidat za predsednika SAD iz redova Republikanaca Donald Tramp u pratnji supruge Melanije i članova porodice napustio je glasačko mesto.

Po izlasku Tramp je mahnuo Njujorčanima od kojih su neki negodovali, da bi zatim seo u vozilo i u pratnji mnogobrojnog obezbeđenja napustio ulicu u kojoj se nalazi njegovo glasačko mesto.

IZBORNA NOĆ UŽIVO! SAZNAJTE PRVI Izveštači Kurira pratiće glasanje u Americi! Hilari ili Tramp!

Uključenja Kurir TV iz Njujorka, u toku ovog izbornog dana u SAD, kada građani glasaju za novog predsednika Sjedinjenih Država, možete pratiti samo na Kuriru i u nastavku dana i večeri.

Podsetimo, večeras vas i iz studija Kurir TV očekuje praćenje izborne noći u SAD sa izuzetnim gostima! Budite uz nas!

(EPK/M. Rašević)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track