(FOTO) MONSTRUM NEĆE VIŠE IZAĆI IZ ZATVORA: Doživotna za ubicu dečaka Muhameda (4) iz BiH!

u nemačkoj završeno suđenje pedofilu ubici

(FOTO) MONSTRUM NEĆE VIŠE IZAĆI IZ ZATVORA: Doživotna za ubicu dečaka Muhameda (4) iz BiH!

Planeta -

BERLIN - Nemac Silvio S. (33) osuđen je na doživotnu robiju zbog ubistva dvojice dečaka Muhameda Januzija (4) iz BiH i šestogodičnjeg Elijasa iz Potsdama

Kako navodi sud u Potsdamu Silvio S. koji je radio kao čuvar, “neće biti pušten na slobodu posle 15 godina zbog težine zločina koji je počinio”.

Silvio S. proglašen je krivim jer je kidnapovao šestogodišnjeg dečaka Eliasa iz Nemačke u Potsdamu prošlog jula, piše Bild. Dečaka je namamio u svoj automobil, i dao mu pilulu za spavanje, posle čega ga je seksualno zlostavljao. Dečak je plakao i vrištao, a onda ga je Silvio udavio i zakopao u baštu.

On je također proglašen krivim za otmicu i ubistvo četverogodišnjeg Muhameda iz Bosne i Hercegovine. Njega je oteo ispred Centralnog migracionog centra u Berlinu prošlog 1.oktobra. Policija je tada objavila snimak sa sigurnosnih kamera na kojem je Silvio S. držao dečaka za ruku. Dečakovo beživotno telo pronađeno je krajem oktobra u gepeku automobila kojeg je koristio otmičar.

Silvio je Muhameda odveo u svoj stan u četvrt Flaming. Tu mu je takođe dao pilulu za spavanje i seksualno ga zlostavljao. Kada je dečak počeo da vrišti, Silvio je počeo da ga davi. U jednom trenutku Muhamed je prestao da vrišti, zbog čega ga je Silvio, verujući da je mrtav, prestao daviti. Nekoliko minuta kasnije Muhamed se probudio, a Silvio ga je uspavao hloroformom i zadavio kaišem.

(bild.de)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track