MONSTRUOZNI ZLOČIN U MOSKVI: Ovo je devojčica kojoj je dadilja odsekla glavu i nosila je kroz grad!
Foto: Mk.ru

Jezivo

MONSTRUOZNI ZLOČIN U MOSKVI: Ovo je devojčica kojoj je dadilja odsekla glavu i nosila je kroz grad!

Planeta -
Ruski mediji objavili su fotografiju deteta koje brutalno ubila dadilja Gjulčera Bobokulova (38) iz Uzbekistana.

Kako se navodi, dadilja je prvo dete zadavila, a potom je glavom deteta mahala na ulicama Moskve. Ona je čitav sat tako šetala dok joj nisu prišli policajci. Uhapšena je i protiv nje je podignuta optužnica. Takođe, podvrgnuta je psihijatrijskom pregledu kako bi se ustanovilo da li je psihički zdrava i da li razume težinu zločina koji tvrde da je počinila.

Dadilja je čekala dok roditelji nisu otišli iz stana sa starijim detetom, a zatim je ubila nesrećnu devojčicu i zapalila stan, stoji u saopštenju ruske policije.

Portal Life News javlja kako je Bobokulova ubila devojčicu zbog toga što ju je prevario suprug, ali nije mogla da objasni kako je nesrećna devojčica povezana s njenim suprugom.

Istražni organi navode da je ubijeno dete, devojčica Nastja M., bila stara tri ili četri godine, a mediji navode da je bila zaostala u razvoju i hendikepirana.

Majka devojčice, Foto: MK.ru
Majka devojčice, Foto: MK.ru

Roditelji devojčice su u potpunom šoku. Kada je saznala šta se dogodilo, majka Ekaterina se onesvestila.

"Stanje u kome se oni sada nalaze ne može da se opiše. Majka je veoma loše i ne znam koliko dugo će joj biti potrebno da se oporavi", rekao je za ruski portal MK.ru prijatelj porodice.

Inače, kako prenose ruski mediji, roditelji su skupljali novac za lečenje male Nastje i sve su činili da joj bude bolje jer je zaostala u razvoju.

Navodi se i da je dadilja uglavnom nosila običnu svakodnevnu odeću i da su svi pomalo iznenadili kada su na snimcima videli da je nosila hidžab.

"Nosila ga je , ali ne često", kazao je izvor ruskim medijima.

Prijatelj porodice je izjavio da je dadilja odavala utisak skromne i brižne žene. Međutim, pre mesec dana je otišla u Uzbekistan da reguliše dokumenta. Kada se vratila, njeno ponašanje se promenilo. Ali, ni tada ništa nije ukazivalo da će se dogoditi ovakav užasan zločin.

(MK.ru)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track