MRTAV SI AKO BUDEŠ PEVAO TRAMPU: Andrea Bočeli dobio pretnje smrću!
Foto: AP, Reuters

SKANDALOZNO

MRTAV SI AKO BUDEŠ PEVAO TRAMPU: Andrea Bočeli dobio pretnje smrću!

Planeta -

Italijanski umetnik je poslušao savet svog tima zaduženog za bezbednost i otkazao put u Vašington na inauguraciju

RIM/NJUJORK - Italijan Andrea Bočeli, jedan od najpoznatijih svetskih operskih pevača, otkazao je nastup na inauguraciji Donalda Trampa, izabranog predsednika SAD, koja je zakazana za 20. januar u Vašingtonu, i to zbog brojnih pretnji smrću koje je dobio!Čim je slepi tenor najavio da će nastupiti na inauguraciji 45. predsednika SAD, počele su da stižu pretnje.Umetnik je bio prinuđen da se posavetuje sa svojim timom zaduženim za bezbednost i dobio je savet da je bolje da ne rizikuje:Bolje da ne rizikuje- Bočeli je bio više nego tužan jer će propustiti priliku da nastupi na tako velikom i važnom događaju, koji će biti prenošen u celom svetu. On se posavetovao sa saradnicima i zaključili su da jedan nastup nije vredan takvog rizika - rekao je izvor blizak italijanskom pevaču.Pojedini mediji su preneli da je Bočeli otkazao nastup za Trampa plašeći se da će ostati bez publike na budućim koncertima, ali je to demantovano iz pevačevog okruženja.Zanimljivo je da su ranije nastup na inauguraciji otkazale zvezde poput Eltona Džona i Selin Dion.Sukob Trampa s holivudskim zvezdama datira još sa početka predizborne kampanje. Jedna od glumica koja je shvatila da konfrontacija s predsednikom ne vodi nikuda je oskarovka Nikol Kidman.Sukob sa Holivudom- Sad kad je Tramp izabran, mi kao zemlja moramo podržati osobu koja je izabrana za predsednika jer se na tome temelji država - izjavila je Kidmanova.Nakon što su je kritikovale brojne kolege pristalice Demokratske stranke, ona je uzvratila da ne mora da podržava Trampa da bi se slagala s njim.Kasno sinoć, posle zaključenja ovog izdanja Kurira održana je generalna proba inauguracije.

Kinezi provocirajuPETLOVI LIČE NA TRAMPARadnici firme u istočnom kineskom gradu Žeđijangu ubrzano rade da bi, uoči proslave godine Petla, koja počinje 28. januara, ispunili narudžbine klijenata za velikim balonima na naduvavanje u obliku petla koji neodoljivo podsećaju na novoizabranog američkog predsednika Donalda Trampa. Dosad je proizvedeno 30 balona visokih i do 20 metara.

Neumesan potez pevačiceKRALJICA MADONA NISKO PALAPop kraljica Madona je još jednim neumesnim potezom pokazala šta misli o Trampu. Nakon što je ponudila oralni seks svima koji glasaju za Hilari u Njujorku, Madona je na Instagramu objavila fotku vagine sa iscrtanim logom jednog sportskog brenda uz poziv - „Samo uradite to. Milionski marš žena protiv Trampa. Budi tamo“, navela je ona. Na društvenim mrežama su je isprozivali i poručili da još nije odrasla uprkos tome što ima 58 godina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track