(VIDEO) NAJOPASNIJI NARKO-BOS IZA REŠETAKA: Ali, pogledajte u kakvom luksuzu živi!
Foto: Youtube/Printscreen

VIP zatvorski apartman

(VIDEO) NAJOPASNIJI NARKO-BOS IZA REŠETAKA: Ali, pogledajte u kakvom luksuzu živi!

Planeta -

Jedan brazilski narko-bos koji trenutno izvršava svoju 8-godišnju zatvorsku kaznu boravio je donedavno u neverovatnom luksuzu.

Zatvorska ćelija Harvisa Ćimenesa Pavaoa opremljena je, naime, plazmom, kuhinjom, ima tri sobe i kolekciju DVD-a. Pavao inače svoju kaznu služi u paragvajskom zatvoru Takumbu pošto je osuđen zbog pranja novca.

Pavao se smatra za jednog od najopasnijih narko-boseva Južne Amerike, a donedavno je živeo u zatvorskom VIP apartmanu opremljenom konferencijskom dvoranom, klimom, pločicama i kompletnom kolekcijom DVD-a serije o Pablu Eskobaru.

Ipak, njegovo vreme luksuza se završilo kada su policajci posumnjali da planira da detonira bombu kako bi razneo zid i pobjgao iz zatvora. Kad su policajci upali u njegov luksuzni zatvorski kompleks bombi nije bilo ni traga, ali su se zato šokirali uslovima u kojima je živeo.

"Šest do sedam ministara pravosuđa i isto toliko zatvorskih upravnika primili su od Pavaoa mito”, poručila je. Osim toga, njen je klijent navodno plaćao i za smeštaj upravnika, toalete čuvara, obnovu zatvorske knjižare i plate kuvara.

Aktuelna paragvajska ministarka pravosuđa Karla Basigalupo ostala je zbog ovog skandala odmah bez posla.

NOĆNA MORA SVAKOG KARTELA: Ovo su jedine dve stvari od kojih strepe moćni narko-bosovi

(Dejli mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track