NAJSREĆNIJI ČOVEK NA SVETU: Živi sa dve žene, čekaju drugo dete i tvrdi da je to ispunjenje sna
Foto: Instagram

Svaka čast

NAJSREĆNIJI ČOVEK NA SVETU: Živi sa dve žene, čekaju drugo dete i tvrdi da je to ispunjenje sna

Planeta -

Britanac koji živi sa dve devojke otkrio je na društvenim mrežama kako će zajedno čekaju drugo dete u istoj porodično-ljubavnoj kombinaciji.

Adam Lajons (36) iz Londona proslavio se u medijima koji su ga nazivali "najsrećnijim živim čovekom" zbog njegove neobične ljubavne kombinacije s dve partnerke Bruk Šed i Džejn Šalakovom, piše The Independent.,

Zajedno žive u Ostinu u Teksasu, a ova trojka već ima sina Dantea (2), koji je biološki sin Adama i Bruk. Ali, sada je i Džejn objavila da je trudna. Iako mnogima ovakva životna kombinacija zvuči ekstremno i nastrano, ali svi oni insistiraju da su više nego dobri roditelji i uzori deci.

"Za nas ova kombinacija s troje ljudi odgovara, jer nam omogućava da bolje izvršavamo svakodnevne zadatke", objasnio je Adam.

"Mnogi naši prijatelji žive u uobičajenim vezama dvoje ljudi, imaju decu, poslove i ostale obaveze. Vidim ih kako se muče da sve to organizuju. Teško je za dvoje ljudi. Ali tri roditelja, uvek imaju mogućnost da jedan pazi na decu", objasnio je Adam svoju logiku.

Lice najsrećnijeg čoveka na svetu (Foto: Instagram)
Lice najsrećnijeg čoveka na svetu (Foto: Instagram)

Kada su prvi put u javnosti objavili detalje svoje veze, roditelje su zasuli masom kritika, ali nakon pet godina koje su proveli zajedno, uspešno su opovrgli sve sumnjičavce koji su rekli da njihov odnos neće trajati.

(Independent)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track