NAJSTARIJA FATALNA LJUBAVNICA: Bakica (80) zavodila, drogirala pa pljačkala udvarače
Foto: Thinkstock/Ilustracija

Preti joj 12 godina zatvora

NAJSTARIJA FATALNA LJUBAVNICA: Bakica (80) zavodila, drogirala pa pljačkala udvarače

Planeta -

Poljska policija prekinula je karijeru verovatno najstarije fatalne ljubavnice, 80-godišnje bakice koja je više od pola godine zavodila a zatim opijala i pljačkala zaljubljene muškarce širom Poljske a sada čeka na suđenje i istražnom zatvoru i preti joj kazna od 12 godina zatvora.

Janjina M. svoje žrtve tražila je od 2015. godine u oglasima sa bračnim ponudama i na sajtovima za upoznavanje a kada bi uspela da zavede postarije Poljake, dolazila bi na ;romantičnu večeru kod njih kući, ubacivala drogu u jelo ili piće i nestajala sa novcem i dragocenostima, a sa ojađenim udvaračem prekidala svaki kontakt.

"Prikupljeni dokazi pokazuju da je pokradenom muškarcu sipala uspavljujuće sredstvo u jelo. Kada je izgubio svest, opljačkala mu je stan i ukrala predmete u ukupnoj vrednosti oko 2.000 evra u preračunu", kazao je poljskoj privatnoj televiziji TVN24 portaparol tužilaštva u Tarnovu na jugu Poljske, Arkadijuš Bara.

Policijska potraga duga pola godina za 80-godišnjom fatalnom ljubavnicom počela je zahvaljujući istrazi tog slučaja 78-godišnjeg Poljaka koji je podlegao čarima Janjine M. i još jednog kada je jedan drugi Poljak ostao bez 1.000 evra u preračunu.

Bakica zavodnica i pljačkašica priznala je da je bila na ljubavnim večerama kod pokradenih Poljaka ali kategorično poriče da ima bilo kakve veze sa krađom.

Zato što nema stalno prebivalište i pošto je i ranije osuđivana za provale i prevare, Janjina M. čeka na suđenje i preti joj čak 12 godina zatvora.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track