NASTAVNICA UHVAĆENA U KREVETU SA UČENIKOM: Nisam kriva, ja sam žrtva, sipali su mi nešto u piće
Foto: Printscreen Yt

Posle maturske večeri

NASTAVNICA UHVAĆENA U KREVETU SA UČENIKOM: Nisam kriva, ja sam žrtva, sipali su mi nešto u piće

Planeta -

Nastavnica iz Francuske nađena je u krevetu sa svojim učenikom tokom maturske večeri.

Isabel Graham (28) optužena je za seks sa 17-godišnjakom u hotelskoj sobi pošto je popila četiri čaše vina.

Nastavnica i školarac bili su sami tri sata kasnije, ali ona je na sudu ponavljala kako je "ona žrtva" i insistirala da joj je sigurno tokom noći u junu 2014. nešto ubačeno u piće.

U sobi ih je pronašao drugi učenik i napravio fotografiju svoje nastavnice kako leži u krevetu i mladića kako stoji pored vrata. Stvar je završila na sudu kada je školsko osoblje postalo svesno fotografije koja je posle maturske proslave objavljena na društvenim mrežama.

Graham je na sudu rekla kako je ona aktivna hrišćanka i kako je čekala na seks sve dok se nije udala. Gledajući fotografiju, Graham je rekla kako "osoba koja leži u krevetu očigledno nema kontrolu nad situacijom".

Njen suprug Andrju Vilki, koji će uskoro postati sveštenik, stao je na njenu stranu na suđenju i kazao kako je ona uvek veru stavljala ispred drugih stvari u životu.

"Nikad nisam sumnjao da su optužbe protiv moje supruge lažne", kazao je.

Bivša profesorka htela je da suđenje bude zatvoreno za javnost, ali to je odbijeno. U školi Vitburn Akedemi u Škotskoj dala je ostavku posle incidenta, a suđenje se uskoro nastavlja.

(Jutarnji)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja