NEKA GA DAJU, AKO GA IMAJU: Za snimak Trampa sa ruskim prostitutkama nude milion dolara nagrade!
Foto: Reuters, 09.03.2016.

Izazov Penthausa

NEKA GA DAJU, AKO GA IMAJU: Za snimak Trampa sa ruskim prostitutkama nude milion dolara nagrade!

Planeta -

Mnogi i dalje odbijaju da prihvate činjenicu da je Donald Tramp novi izabrani predsednik SAD. I dok se on sprema na useljenje u Belu kuću, već je izvesno da mu neće biti lako.

Opozicija neće mirovati u pokušajima da ga diskreditiraju i sruši. U prilog tome je i navodna seks afera koju krije navodni izveštaj britanskog obaveštajca.

Naime, već neko vreme internetom kruži neprovereni izvještaj iz nepotvrđenih izvora s nepotvrđenim tvrdnjama, u kojem se na 35 stranica opisuju Trumpove aktivnosti u Rusiji i njegov odnos s Kremljem. Posebno je zanimljiv deo u kojem se navodi kako je Donald naručivao ruske protitutke u svom predsedničkom apartmanu u moskovskom hotelu.

Tvrdi se da postoji snimak u trajanju od oko sat vremena koja i prikazuje te događaje, a navodno ga određene grupacije u Rusiji ucenjuju njim. U celu se priču uključio se poznati soft-porn časopis Penthaus, koji je ponudio milion dolara za taj snimak, ukoliko on postoji.

Oni su se odmah ogradili od bilo kakvog pokušaja sramoćenja Trampa, ruskih prostitutki, ali veruju da javnost ima pravo da zna što to radi najmoćniji čovek u državi, a vrlo verojatno i na svetu. Tako da ako ga neko ima i želi da zaraditi lako milion dolara, eto načina.

(dnevnik.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track