NEMCI BEŽE IZ ZEMLJE I TRAŽE UTOČIŠTE U MAĐARSKOJ: Mi smo hrišćani, ne želimo muslimane za susede
Foto: Youtube/Printscreen

Smeta im veliki broj migranata

NEMCI BEŽE IZ ZEMLJE I TRAŽE UTOČIŠTE U MAĐARSKOJ: Mi smo hrišćani, ne želimo muslimane za susede

Planeta -

Sve više hrišćana napušta Nemačku kako bi pobegli od "agresivnih migranata", pa su se zato odlučili za novi život u Mađarskoj, kao zemlji u kojoj nema muslimana u tolikom broju, prenose strani mediji.

Kako navode mađarski mediji, u toku je proces "obrnute migracije". Primera radi, u okolini jezera Balaton imanja se mogu kupiti za oko 14.000 evra, što je primamljivo mnogim nemačkim porodicama.

"Ljudi pričaju da im je dosta svega u Nemačkoj i što su stvari samo gore i gore, pa su požurili kod Orbana", rekao je nemački agent za nekretnine Otmar Helde komentarišući odluku mađarskih vlasti da zatvori granice za migrante.

Viktor Orban, Foto: Profimedia
Viktor Orban, Foto: Profimedia

Kako kaže Helde, 80 odsto njegovih klijenata čine Nemci koji beže iz zemlje zbog nepopularne politike Angele Merkel da primi veliki broj izbeglica. U ovoj mađarskoj oblasti, za sada, živi oko 30.000 Nemaca.

Valentin i Dženifer Durader su izjavili kako su napustili Nemačku jer su se plašili muslimanskih imigranata.

Jezero Balaton, Foto: Profimedia
Jezero Balaton, Foto: Profimedia

"Mi smo hrišćani, ne želimo muslimane kao susede. Njihova kultura je drugačija i agresivni su, a to ne možemo da prihvatimo", rekao je ovaj par za nemački ZDF.

Takođe, javnosti je poznata i priča nemačkog para koji sa dve ćerke i četvoro unučadi, kombijem prešao 2.200 kilometara i stigao do Crvenog trga u Moskvi, gde su zatražili azil. Ruske vlasti su ih privremeno smestile u jedan hotel i tamo su više od godinu dana.

Prema pojedinim izveštajima, od kada je Merkelova dala zeleno svetlo migrantima, turizam u Nemačkoj je opao, a broj turista iz Japana, Južne Koreje i Tajvana je opao za 40 odsto od maja 2015. godine.

(Infowars.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track