NEOBIČAN ADVOKAT HOĆE DA BUDE PREDSEDNIK: Putujem kroz vreme, bio sam i na Marsu!
Foto: Youtube/Printscreen

Misli da je savršen kandidat

NEOBIČAN ADVOKAT HOĆE DA BUDE PREDSEDNIK: Putujem kroz vreme, bio sam i na Marsu!

Planeta -

Borba za predsedničko mesto u SAD se zahuktava, a sa zapadne obale preti nezavisan, nestranački i vrlo neobičan kandidat.

Advokat iz američke države Vašington tvrdi da gotovo ceo svoj život putuje kroz vreme i da je siguran da će nekad, u narednih 12 godina, postati predsednik ili barem potpredsednik SAD-a.

Endru D. Basiago o svojim iskustvima s putovanjem kroz vreme prvi put je progovorio 2004. u sklopu projekta Pegasus, supertajne organizacije koja je proučavala efekte putovanja kroz vreme i teleportacije na decu. Basiago tvrdi kako je kao 8-godišnjak bio deo nekoliko takvih eksperimenata u kojima je putovao kroz vreme, ali i u paralelne svemire.

Njegova misija je bila da američkom predsedniku pribavi važne informacije o prošlosti i budućnosti. Kaže da je tako prikupio bogato iskustvo i znanje koje će iskoristiti u svojim političkim ambicijama. Njegova glavna poruka kampanje je "Vreme je za istinu".

On čak tvrdi kako je uspeo da ode u 1863. godinu i uživo čuje slavni govor Abrahama Linkolna u Getisburgu. Takođe, kaže da je bio i u 2054. godini.

via GIPHY

Posle svojih putovanja tvrdi da je razgovarao s predsednicima Bušom, Klintonom, ali i Obamom decenijama pre nego što je izabran za šefa države. Sve ih je, kaže, izveštavao o budućim događajima u njihovim mandatima. Prednost bez premca u međunarodnim odnosima, kaže Basiago, doneće mu to što je 1981. bio na - Marsu!

Sada lično vodi projekt Pegasus , a cilj mu je da američku vladu prisili da objavi sve otkrivene napretke u tehnologiji teleportacije. Aktualnog predsednika smatra lažovom jer je, tvrdi Basiago, Obama kao tinejdžer učestvovao u misiji na Mars 1980-ih godina, ali o tome američkoj javnosti ništa nije rekao.

Barak Obama, Foto AP
Barak Obama, Foto AP

Basiago ističe i da je vlada potpisala i nebrojene ugovore sa vanzemaljskim civilizacijama. U kampanji se zalaže i da aktuelni predsednik od svojih prethodnika javno zatraži da obznane sve što znaju o svojim sudbinama u budućnosti i priznaju da su i sami putovali kroz vreme. Ako dobije izbore, reformisao bi tajnu službu i CIA pretvorio u otvorenu obaveštajnu agenciju koja će sve informacije javno objavljivati i obrazovati građane.

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track