NEVIĐENI SKANDAL U BRITANIJI: Kameron optužen da je imao seks sa svinjom
Foto: Rojters

Studentski dani

NEVIĐENI SKANDAL U BRITANIJI: Kameron optužen da je imao seks sa svinjom

Planeta -
Pošto mu premijer nije ponudio vodeću ulogu u koalicionoj vladi, lord Aškroft je rešio da se osveti Dejvidu Kameronu iznoseći detalje iz njegove prošlosti

Uskoro će se u Velikoj Britaniji pojaviti knjiga "Zovi me Dejv" u kojoj su iznete mnoge optužbe na račun premijera Dejvida Kamerona. Navodi se da je Kameron imao seks sa svinjom i da je koristio drogu dok je bio na studijama.Lord Aškroft je sarađivao u pisanju biografije o Kameronu, u kojoj je istakao da je bio član razvratnog društva na Oksfordu. Aškroft, koji je nekad bio blizak britanskom premijeru, odbacio je njihovo prijateljstvo nakon što mu Kameron nije ponudio vodeću ulogu u koalicionoj vladi.

Spominje se da je premijer pušio marihuanu dok je bio na Oksfordu i da je kasnije dozvoljavao kokain u svojoj kući. Kameron nije demantovao da je uzimao kokain, ali je istakao da to nije radio od kada je na premijerskom mestu.

Spominje se i još jedna skandalozna optužba. Naime, kada je hteo da uđe u jedno društvo na Oksfordu, morao je da “stavi najintimnije delove svoje anatomije” u glavu mrtve svinje. Navodno, postoje i fotografije ovog čina, ali su one na sigurnom mestu, daleko od očiju javnosti.

Kameron je rekao da ove navode neće udostojiti komentarom.

(Independent)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track