NIKO SE NE USUĐUJE TU DA PRESPAVA: Ovo je naukletija kuća u Americi!
Foto: Facebook/The Hinsdale House Restoration Project

Demonski obrisi u hodnicima

NIKO SE NE USUĐUJE TU DA PRESPAVA: Ovo je naukletija kuća u Americi!

Planeta -

Kada se govori o ukletim mestima, često pomislimo na napuštene bolnice, zatvore i sanatorijume. Međutim, najčešće su to oronule kuće.

Stara farmerska kuća u Hinsdejlu, u američkoj državi Njujork smatra se najukletijom u tom kraju. Ne zna se kada je tačno dobila tu titulu, ali priča počinje početkom sedamdesetih kada se doselila porodica Dendi.

Samo nekoliko dana po dolasku, Dendijevi su počeli da proživljavaju izvesne paranormalne aktivnosti. Dobijali su jezive telefonske pozive, a ponekad bi se iz obližnje šume čuli čudni glasovi. Posle toga, počeli su da viđaju ženu u belom u kući kao i neke čudne demonske obrise u hodnicima.

I tu nije bio kraj. Kao da su duhovi postali nasilni. Jednom je lampa preletela preko sobe i pogodila jednu od ćerki. Čak je i gospodin Dendi dobio neku vrstu amnezije i nije se sećao ničega što im se događalo u kući.

Porodica je pozvala sveštenika u nadi da će im pomoći i pročistiti dom. Međutim, činilo se da je njegov dolazak samo dodatno razljutio zle sile koje su se nastanile u kući. Nekoliko dana vladao je mir, ali posle je postalo još gore.

Tada su Dendijevi odlučili da više neće to da trpe i odselili su se.

Od tada, kuća u Hilsdejlu postala je stecište lovaca na duhove i istraživača paranormalnog. Jedan takav ljubitelj paranormalnih aktivnosti kupio je kuću pre petnaestak godina. Njegova namera je bila da očuva kuću, ali i da otkrije šta se tu sve događalo.

Mnogi koji su proveli svega nekoliko dana u toj kući kažu da iskusili čudne stvari baš poput Dendijevih. Tako da, kući u Hinsdejlu i dalje ostaje titula najukletije u Americi.

(Viralnova)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track