(VIDEO) NJEGOVOM BRDU DŽIHADISTI NE SMEJU DA PRIĐU: Deda snajperom ubio 173 terorista u Iraku!
Foto: Printscreen Youtube

Ne da se deda

(VIDEO) NJEGOVOM BRDU DŽIHADISTI NE SMEJU DA PRIĐU: Deda snajperom ubio 173 terorista u Iraku!

Planeta -
Abu Tahsin je iako ima 62 godine odlučio da se suprotstavi džihadistima koji svakodnevno seju mržnju i nasilje širom rodnog mu Iraka

Svoje žrtve vreba s planine koju su, kako kaže, pripadnici Islamske države počeli da izbegavaju u najširem luku.

U videu koji je preplavio društvene mreže, Abu cilja i na kraju skoncentrisano ubija neprijateljskog snajperistu pre nego što se zato to zahvaljuje poslaniku Muhamedu i njegovoj porodici. U ovaj sukob ušao je kao dobrovoljac, a u svom životu je do sada ratovao u četiri rata: u Jom Kipurskom, u Iransko - iračkom, u invaziji Kuvajta, te u Zalivskom ratu, piše Dejli mejl.

"Kada nekoga pogodim, telo prvo odleti metar unazad, a onda padne na zemlju. Pogledajte ovo područje - kunem vam se Bogom da niko nema hrabrosti uopšte da uđa na njega", kaže hrabri borac u videu koji tvrdi da je do sada u sukobu ubio 173 pripadnika Islamske države.

S obzirom na to da je video snimljen u decembru, taj se broj do sada sigurno i povećao, ukoliko je Abu još živ.To je više i od američkog nacionalnog heroja Krisa Kajla o kojem je prošle godine snimljen i film "Snajperista". Treba dodati i da tvrdnje ovog borca ne mogu da se provere, i da je video snimljen u propagandne svrhe.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track