OPERSKI PEVAČ NIKOLA MIJAILOVIĆ ZA KURIR: Preživeh i drugi napad u Tel Avivu!
Foto: Reuters, Fonet

Napad u Izraelu

OPERSKI PEVAČ NIKOLA MIJAILOVIĆ ZA KURIR: Preživeh i drugi napad u Tel Avivu!

Planeta -

Opet na licu mesta Dobro sam. Napad se dogodio baš blizu Opere i mog apartmana, ali smo danas, srećom, snimali na plaži, rekao je za Kurir poznati srpski bariton Nikola Mijailović

TEL AVIV - Četiri osobe su poginule, a najmanje petoro je povređeno u terorističkom napadu na pijaci Šaron u centru Tel Aviva.

Poznati srpski bariton Nikola Mijailović po drugi put za nekoliko meseci našao se u gradu tokom pucnjave i imao sreće da mu ni dlaka s glave ne fali.Napad se dogodio sinoć u blizini centralnog štaba vojske i ministarstva odbrane Izraela, a policija je potvrdila da je reč o terorističkom napadu koji su izvela dvojica Palestinaca sa Zapadne obale.Imao mnogo sreće

- Napadači su iz jedne porodice iz sela Jata kraj Hebrona, čestog poprišta sukoba Palestinaca i izraelskih snaga bezbednosti - saopštila je policija i dodala da su obojica uhvaćeni, a da je jedan od njih i ranjen, zbog čega je hospitalizovan.Srpski operski pevač Nikola Mijailović opet je imao mnogo sreće.

Uhvaćen... Hapšenje teroriste
Uhvaćen... Hapšenje teroriste

Hamas slavi

- Dobro sam. Kao i zimus kad sam bio u Tel Avivu, i sad se desio teroristički napad, i to baš blizu Opere i mog apartmana, ali smo danas, srećom, snimali na plaži i u jednoj vili, što je na drugoj strani grada. Još sam se prošetao nekih pola sata do kuće, baš kad se dogodio napad... Ništa nisam primetio. Tek kad sam stigao kući, čuo sam helikoptere kako nadleću. Pokoj duši žrtava - rekao je za Kurir Mijailović, koji u Tel Avivu snima kadrove za projekcije koje će se emitovati tokom opere „Lovci bisera“, koju sprema u izraelskoj Operi.Hamas je sinoć slavio napad u Izraelu.

Poslednja vestČETVORO MRTVIH I U VAŠINGTONUČetiri osobe su ubijene, a nekoliko ih je dobilo prostrelne rane u pucnjavi u glavnom gradu SAD, Vašingtonu, u blizini zgrade Kapitola.Policija je u potrazi za crncem koji na sebi ima masku i crnu „adidas“ jaknu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja