OPREZNO: Pojavila se nova droga koja može neprimećeno da bude i u cigareti!
Foto: Profimedia

Čuvajte se

OPREZNO: Pojavila se nova droga koja može neprimećeno da bude i u cigareti!

Planeta -
Korisnici ove supstance se u trajanju dejstva osećaju kao da imaju natprirodne moći, a najčešći oblik ove droge su kristalni kamenčići

FLORIDA – U raznim policijskim stanicama širom Floride je u poslednje vreme prijavljeno mnogo slučajeva čudnog ponašanja drugih ljudi. Kod najvećeg broja u krvotoku je pronađena nova sintetička droga koja se zove “Flaka”.Drogu su okarakterisali kao stimulant, a korisnici flake se u trajanju dejstva osećaju kao da imaju natprirodne moći. Najčešći oblik ove droge su kristalni kamenčići koji mogu da se gutaju, šmrču, puše, ubrizgaju se injekcijom, ali čak i da se ugrade u elektronsku cigaretu.

Ilustracija...
Ilustracija...

Ovo korisnicima omogućava da je koriste u javnosti. Mišljenja stručnjaka je da je flaka u rangu sa kokainom, kristal metom i MDMA-om po pitanju efekata. Proizvodi se od sintetičke verzije katinona, koja je dozvoljena u okviru SAD, piše Anonimus.Efekat droge traje 3-4 sata, a može da izazove višednevnu mrzovolju i odsutnost snage za kretanje. Kada supstanca napusti organizam, korisnik ostaje depresivan i umoran, što je često neželjeno dejstvo ovih droga. Za sada je ova droga pronađena samo na Floridi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track