ORGIJE SE PRETVORILE U MASAKR Bankar koji je ubio prostitutke tvrdi da mu je plan bio još brutalniji
Foto: Ap 3 11 2014

Bolesno

ORGIJE SE PRETVORILE U MASAKR Bankar koji je ubio prostitutke tvrdi da mu je plan bio još brutalniji

Planeta -

Britanski bankar Rurik Juting, kome se sudi zbog monstruoznog ubistva dve prostituke u Hong Kongu, planirao je da iseče delove tela svoje prve žrtve i potom je živu zapali, ali izgubio je kontrolu nad situacijom i presekao joj je vrat.

Radi se o novom detalju sa suđenja koje ne prestaje da šokira međunarodnu javnost. Juting, 31-godišnji bankar Meril Linča, upao je u spiralu droge i alkohola zbog koje je potpuno izgubio kontrolu nad svojim životom.

Na današnjem ročištu, branilac Tim Oven je predstavio izveštaj forenzičkog psihologa Dereka Perkinsa, koji je razgovarao s Jutingom.

Juting je Perkinsu priznao kako je nameravao da duže muči svoju žrtvu, čupa joj oči i seče komade tela, a zatim je živu zapali, ali u jednom trenutku je izgubio kontrolu nad sobom.

"Hteo sam da prestane da pati. Šapnuo sam joj da je volim", navodno je rekao Juting pre nego što je prerezao vrat Sumarti Ningsih.

Gledao je sve više i više nasilne pornografije, dok je istovremeno tragao za sve bizarnijim seksualnim iskustvima. Pre nego što je započeo svoj ubilački pohod, u kome je ubio dve prostitutke, spavao je s dva transeksualca, a potom je tragao za muškarcima koji bi imali seks s prostitutkama koje je unajmljivao. Tragao je i za crnim muškarcima koji bi imali seks s njim.

"Pokušavao sam da uradim bilo šta samo da iskusim nešto novo, ali uvek bih ostao razočaran", rekao je Juting.

Dva dana posle prvog ubistva, prerezao je vrat još jednoj prostitutki, Seneng Mudžiasih. Zadnji poziv pre nego što je ga je uhapsila policija bio je upućen njegovom šefu u Meril Linču.

"Upao sam u gadne nevolje. Moraš nešto da uradiš kako bi zaštitio ugled banke", rekao mu je.

Juting je nestao s radnog mesta u američkoj banci Meril Linč u periodu kad su se dogodila ubistva, a na svom mejlu ostavio je automatski odgovor koji je glasio: "Trenutno nisam u kancelariji. Na neodređeno. Za hitna pitanja, ili zapravo bilo kakva pitanja, obratite se nekome ko nije poludeli psihopata".

UŽAS U BRITANIJI: Ugledni bankar sa Kembridža iskasapio dve prostitutke!

(FOTO,VIDEO) MASAKRIRAO DVE DEVOJKE I SVE SNIMIO TELEFONOM: Sad tvrdi da je lud da bi se izvukao

(Jutarnji)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track