OSTALA BEZ BEBE ZBOG CIGARETE: Dok je majka (18) pušila na stanici, voz otišao sa detetom!
Foto: Imgur

presela joj cigaret pauza

OSTALA BEZ BEBE ZBOG CIGARETE: Dok je majka (18) pušila na stanici, voz otišao sa detetom!

Planeta -

Devojka (18) i njen partner (19) iskoroistili su priliku da popuše cigaretu na željezničkoj stanici dokj e voz stajao u Le Manu.

Međutim mlada majka i momak nisu uspeli da se ukrcaju na vreme u voz pa je njihova sedmomesečna beba koja je putovala s njima ostala u vogonu i nastavila put sama, saopštila je uprava Francuskih železnica (SNCF).

Majka bebe i njen partner iskoristili su zaustavljanje brzog voza koji je vozio na liniji Lil - Nants, da na brzinu popuše cigaretu u stanici. Međutim voz je krenuo, a putnici u vagonu u kom je par ostavio bebu odmah aktivirali zvučni alarm.

Međutim zbog bezbednosnih razloga voz nije mogao da se vrati, pa je odlučeno da nastavi putovanje prema željezničkoj stanici u Anžeu, koji je od Le Mana udaljenoj oko 100 kilometara. Zaboravni par ukrcao se u sledeći voz.

Ulogu bebisiterke od Le Mana do Anžea preuzeo je jedan od kontrolora, rekli su iz Francuskih železnica i dodali da ovakav slučaj nisu imali do sada u istoriji preduzeća.

Na stanici u Anžeu beba je predata majci, a sedamnaestgodišnji otac deteta, koji je u policijsku stanicu u Anžeu stigao sa svojom majkom jer je maloletan, podneo je žalbu protiv para zbog ugrožavanja bezbednosti i zdravlja svog deteta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track