OTKRIVEN IDENTITET NEMAČKOG KASAPINA: Azilant iz Sirije (21) mačetom ubio trudnicu, a dvoje ranio!
Foto: Twitter

MASAKR U REULTIGENU

OTKRIVEN IDENTITET NEMAČKOG KASAPINA: Azilant iz Sirije (21) mačetom ubio trudnicu, a dvoje ranio!

Planeta -

REULTIGEN - Azilant iz Sirije (21) u nedelju popodne oko 16.30 časova mačetom je ubio jednu, a ranio dve osobe u nemačkom gradu Reutlingenu.

Muškarac je žrtve napao na autobusnoj stanici u blizini prodavnice kebaba. Izvadio je mačetu i počeo da vitla nom prema ljudima. Ženu je ubio, a zasad nije poznato koliko su teške povrede dve osoba koje je posekao mačetom.

Ubijena žena navodno je radila u prodavnici kebaba kao čistačica. Bila je trudna. Povrećeni su muškarac (22) i još jedna žena. Za sada nema informacija o tome da su postojali i drugi napadači.

(FOTO) NOVI NAPAD U NEMAČKOJ: Muškarac mačetom iskasapio ženu, dvoje ranio, policija ga savladala!

Na mestu napada nalazio se velik broj ljudi koji su panično bežali.

"Bio je potpuno lud i izvan sebe. S mačetom je čak trčao i za policijskim automobilom", kazao je jedan od očevidaca. "Vozač u BMW-u je zatim pritisnuo gas i oborio napadača, koji je ostao da leži na ulici i nije se mrdao", dodaje svedok.

Za volanom BMW-a bio je sin ubijene žene, 22-godišnji Fatih. Ubojicu je potom privela policija.

Nemačka policija saopštila je danas da nema dokaza da je napad mačetom, koji je na jugu zemlje izveo sirijski izbeglica, teroristički napad. Policija je navela da se napadač raspravljao sa ženom koju je ubio, a potom je ranio drugu ženu i jednog muškarca.

Kako je navela policija, motiv napada još nije jasan, a za sada nema dokaza da je u napad umešan još neko, naveo je list "Bild

(24.sata.hr/Foto: Printscreen Twitter)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja