(VIDEO) NISU NI SLUTILI OPASNOST: Mislili su da se slikaju pored bove, a onda doživeli šok!
Foto: Printscreen Dnevni Avaz

IGRALI SE VATROM

(VIDEO) NISU NI SLUTILI OPASNOST: Mislili su da se slikaju pored bove, a onda doživeli šok!

Planeta -
Pet dana posle izleta otkriveno je da to uopšte nije bova, već zaostala bomba američke vojske iz Drugog svjetskog rata! Njima su ovu vest javili prijatelji koji su videli njihove fotografije

VELS - Porodica Gravel iz Velsa uživala je u porodičnom druženju na plaži. U jednom trenutku, primetili su bovu, a deca su otrčala da se igraju oko nje, ni ne sluteći šta je u pitanju. Geret Gravel je pravio piknik na plaži sa surpugom i dvoje dece od šest i četiri godine. Klinci su bili oduševljeni školjkama na metalnoj bovi.

- Moj sin ih je dirao, čupkao, malo i lupkao po onome za šta smo mislili da je bova. Čak smo se i slikali i to je to - rekao je Geret.

Međutim pet dana kasnije, otkriveno je da to uopšte nije bova, već zaostala bomba američke vojske iz Drugog svjetskog rata! Njima su ovu vest javili prijatelji koji su videli njihove fotografije sa plaže koje su postavili na društvene mreže.

- Bili smo u šoku kada smo saznali sa čime su se moja deca igrala.- rekao je Geret, koji je sa porodicom otišao da gleda detonaciju ove bombe.

(Dnevni avaz)

http://www.youtube.com/watch?v=Bs1jyVoBaTE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track