PAO SNEG U PUSTINJI: Saudijska Arabija pod belim pokrivačem, kamile u šoku!
Foto: Twitter

Fenomen

PAO SNEG U PUSTINJI: Saudijska Arabija pod belim pokrivačem, kamile u šoku!

Planeta -
Hladan vazduh došao je iz Rusije i sa sobom doneo snežne padavine koje su šokirale sve ljude i životinje koji naseljavaju ovu oblast
1 / 5 Foto: Twitter

Stanovnici pustinje doživeli su novo iskustvo pre samo nekoliko dana. Naime, životinje i ljudi koji borave u ovim predelima Saudijske Arabije po prvi put u životu doživeli su da prisustvuju snežnim padavinama!

Na internetu su počele da se pojavljuju razne slike na kojima možete videti peščane dine zavejane snegom.Beli sneg i tamnocrveni pesak prave jak kontrast i stvaraju jednu predivnu sluku. Hladan vazduh je išao jugozapadno iz Rusije i to je razlog da ovo inače vrelo područje oseti zimske dane.Mnogi meštani morali su da napuste svoje šatore zbog snežnih padavina. Iako je postalo značajno hladnije, svi su ipak srećni zvog ove pojave.

„Sneg i nevreme su poklon od Boga, ali smo zbog ove situacije ograničeni. Kamile su iscrpljene i polegale su. Ali će nakon snega sve postati zeleno i srećni smo zbog toga!“, izjavili su meštani. Kamile su zbunjeno gledale u sneg i čudile se tom neobičnom događaju.

I najmlađi među njima su uprkos hladnoći uživali u zimskim čarolijama.

Po prvi put u životu su imali mogućnost i da se grudvaju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track