PAPRENO: Putinova ćerka stan nudi za tri miliona dolara
Foto: Profimedia

Naslednica ruskog lidera prodaje penthaus u Holandiji

PAPRENO: Putinova ćerka stan nudi za tri miliona dolara

Planeta -

Starija ćerka predsednika Ruske Federacije ima nekretninu u gradu Vorshotenu, gde je živela sve dok mediji nisu objavili njen identintet

HAG - Stan u kome je živela Marija Putin (37), starija ćerka ruskog predsednika Vladimira Putina, ponuđen je na prodaju za tri miliona dolara.U pitanju je luksuzan penthaus od čak 690 kvadratnih metara u holandskom Vorshotenu.Na obali kanalaStan se nalazi u zgradi na obali kanala i ima predivan pogled na okolinu, prenosi Njuzvik. Agencija za prodaju nekretnina navodi da stan ima šest spavaćih soba i veliku terasu.

Holandski dnevnik Telegraf objavio je da je Marija Putin s partnerom živela u Holandiji sve do 2014, kad je nad istočnom Ukrajinom oboren putnički avion na letu MH17, što je dovelo do zaoštravanja odnosa između Rusije i Holandije. Predsednik Rusije je uložio veliki napor da članove porodice sakrije od uvek radoznalih medija i bio je vrlo ljut zbog navoda o svojoj ćerki. Holandski mediji su preneli da se Marija zabavlja s holandskim biznismenom Joritom Fasenom. Zet HolanđaninMagazin Nju tajms je u januaru 2016. objavio da su se Marija i Jorit venčali i da žive u zgradi u centru Moskve.

Akrobatski rokenrolKATARINA OBOŽAVA PLESVladimir Putin iz braka sa Ljudmilom, od koje se razveo 2014, ima i ćerku Katarinu (36). Prošle godine mediji su otkrili da Katarina koristi prezime Tihonova - po baki, i da joj je hobi ples, i to akrobatski rokenrol. Rojters je preneo da se udala za Kirila Šamalova, sina očevog prijatelja, na tajnoj ceremoniji 2013.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kurir TV: U ovim "čudovištima" se voze predsednici najvećih sila!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track